Welkom op www.langkalenders.nl

Wie zijn wij: www.langkalenders.nl is onderdeel van het bedrijf Just for You uit Zwolle. 25 jaar geleden gestart door Nynke van Zon. Nynke heeft 10 jaar lang een winkel gehad in het centrum van Zwolle. Periode 1999-2009  (Engelse Home & Deco) Daarna is Nynke verder gegaan met alleen webshops. In de periode 2013 – 2018 heeft Nynke ook nog een kleine Shop gerund aan het Simon van Slingelandtplein. Nu alleen online via de diverse webshops, dit vanwege de toegenomen drukte online. Afhalen bestelling is in overleg mogelijk. Dit jaar is het alweer 25 jaar geleden dat de eerste website werd gestart. Deze en de overige websites hebben zich succesvol door ontwikkelt.

Naast Langkalenders.nl zijn er ook: http://willowbeeldjes.nl – http://royalshop.nl – Deze webshops staan ook onder het beheer van Just for You – Zwolle. Deze webshops zijn gemaakt voor de particuliere markt. Bedrijven zijn ook zeker welkom om een bestelling te plaatsen.

Heeft u vragen of wenst u meer info over een van deze shops dan kunt u ons mailen: info@langkalenders.nl – of WhatsApp 06-14105908

Nieuw:

Voor u als vaste klant en of nieuwe klant hebben wij voor 2025 weer een mooie collectie Lang Kalenders samengesteld. Makkelijk online te bekijken en te bestellen. Just for You – Langkalenders.nl staat voor goede kwaliteit , goede service, en snelle levering en lage verzendkosten.

Middels onze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte wat betreft Langkalenders.nl – Like ook onze Lang Facebook pagina! De nieuwsbrieven zullen verstuurd worden in de periode juni – december. Ontvangt u nog geen Nieuwsbrief meld u zich dan aan via de Website – Bedankt alvast.

Elk product wordt met de nodige zorg en aandacht door ons behandeld en desgewenst feestelijk verpakt!

Onze unieke en stevige double layer verpakking op maat draagt er toe bij dat uw kalender onbeschadigd bij u afgeleverd wordt!

Veel plezier met uw Lang Kalender 2025 en of andere Lang Artikelen.

Met vriendelijke groet

Nynke van Zon

Just for You (Sinds 1999)

Sloe 15

8032PD Zwolle

Tel:038-4203149