Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Watercolor Seasons 2021 Lang Kalender

18.75

Mooie collectie Watercolor prints.

Artwork Lisa Audit

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar een origineel werk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in het grote houten kalenderlijst.
  • Goede service en snelle levering.
  • Uw lang leverancier al voor 21 jaar!

Uitverkocht

SKU21991002011
Category
Share on

Beschrijving

Watercolor Seasons 2021 Lang Kalender

Artwork Lisa Audit

Watercolor Seasons 2021. Lisa Audit is een Canadese kunstenares, geboren en getogen in Marbleton, Quebec. Ik vind het heerlijk om zo ver terug met te tekenen als ik me kan herinneren. Met een ondersteunend gezin achter me, koesterde ik mijn passie voor kunst, tekenen en het creëren van nieuwe en innovatieve ontwerpen op jonge leeftijd. Ik ging grafische kunst studeren aan de universiteit en begon na mijn afstuderen met ontwerpen voor verschillende bekende bedrijven die behang produceren. Vervolgens heb ik mijn ontwerpen uitgebreid met briefpapier, stoffen en badkameraccessoires. Tegenwoordig is veel van mijn kunst te vinden op verschillende decoratieve huishoudelijke artikelen en ingelijste reproducties. Ik schilder met olieverf op canvas aquarel, acryl en pen & inkt. http://www.lisaaudit.com

Rond 1828 was een jonge dokter Uduard Frederich Poepping op jacht naar planten in Chili. Tijdens deze expeditie zag hij zeer levendige bloemen op een Chileense berg. Schoonheid van Amaryllis-bloemen Hij was geamuseerd door hun schoonheid en schreeuwde van vreugde bij het spectaculaire zien van de prachtige amaryllis-bloemen.

De naam amaryllis-bloemen is gebaseerd op de naam van de Griekse mythologie – Amaryllis is de naam van een Griekse herderin. De amaryllisbloemen bereikten later Europa waar ze werden gehybridiseerd. De veredelaars uit Nederland experimenteerden met de verschillende soorten Amaryllisbloemen en maakten de grootbloemige amaryllisbloemen die tegenwoordig te zien zijn. ”

Amaryllis-bloemen zijn uitdagend om te schilderen, maar de moeite waard! Wat is je favoriete vakantiebloem?

 

Extra informatie

EAN

9781469415079

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Watercolor Seasons 2021 Lang Kalender”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl
Open chat
Vragen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by