Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Watercolor Seasons 2021 Lang Spiraal Agenda

19.50

Prachtige schildering van deze bijzondere kunstenares.

Artwork Lisa Audit

2 op voorraad

Aantal
SKU2199101111
LevertijdDEZE KALENDER IS LEVERBAAR PER EIND JULI. BESTELLEN IS RESERVEREN!
Category
Share on

Beschrijving

Watercolor Seasons 2021 Lang Spiraal Agenda

Artwork Lisa Audit

Watercolor Seasons 2021 Lang Spiraal Agenda. Lisa Audit is een Canadese kunstenares, geboren en getogen in Marbleton, Quebec. Ik vind het heerlijk om zo ver terug met te tekenen als ik me kan herinneren. Met een ondersteunend gezin achter me, koesterde ik mijn passie voor kunst, tekenen en het creëren van nieuwe en innovatieve ontwerpen op jonge leeftijd. Ik ging grafische kunst studeren aan de universiteit en begon na mijn afstuderen met ontwerpen voor verschillende bekende bedrijven die behang produceren.Deze talenten komen nu ook ten uitdrukking binnen de Lang Collectie’s.

Vervolgens heb ik mijn ontwerpen uitgebreid met briefpapier, stoffen en badkameraccessoires. Tegenwoordig is veel van mijn kunst te vinden op verschillende decoratieve huishoudelijke artikelen en ingelijste reproducties. Ik schilder met olieverf op canvas aquarel, acryl en pen & inkt. De Agenda van Lisa is 16 x 23 cm. http://www.lisaaudit.com

 

Extra informatie

EAN

739744211891

Levering

DEZE KALENDER IS LEVERBAAR PER EIND JULI.
BESTELLEN IS RESERVEREN!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Watercolor Seasons 2021 Lang Spiraal Agenda”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl
Open chat
Vragen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by