Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Watercolor Seasons 2021 Verticale Lang

14.95

Bijzonder leuke aquarellen, elke maand een nieuwe!

Artwork Lisa Audit

Uitverkocht

SKU21991079144
LevertijdDEZE KALENDER IS LEVERBAAR PER EIND JULI. BESTELLEN IS RESERVEREN!
Category
Share on

Beschrijving

Watercolor Seasons 2021 Verticale Lang Kalender

Artwork Lisa Audit

Watercolor Seasons 2021 Verticale Lang Kalender. Lisa Audit is een Canadese kunstenares, geboren en getogen in Marbleton, Quebec. Met een ondersteunend gezin achter me, koesterde ik mijn passie voor kunst, tekenen en het creëren van nieuwe en innovatieve ontwerpen op jonge leeftijd. Ik ging grafische kunst studeren aan de universiteit en begon na mijn afstuderen met ontwerpen voor verschillende bekende bedrijven die behang produceren.

Een Canadese kunstenaar geboren en getogen in Marbleton, Quebec. Lisa tekende graag vanuit haar verleden wat ze zich kon herinneren. ,  Vervolgens breidde ze haar ontwerpen uit naar kantoorbenodigdheden, stoffen en badkameraccessoires. Lisa heeft de afgelopen twaalf jaar vanuit haar huis in Marbleton gewerkt. Ze hecht veel waarde aan het gezinsleven en de tijd die ze met haar man en twee kinderen doorbrengt. Ze beweert vaak dat sommige van haar beste ontwerpen voortkomen uit de inspiratie van haar dochter en zoon.

Tegenwoordig is veel van mijn kunst te vinden op verschillende decoratieve huishoudelijke artikelen en ingelijste reproducties. Ik schilder met olieverf op canvas aquarel, acryl en pen & inkt. Voor Lang producties ontwierp zei diverse type kalenders en kantoor agenda’s en meer. Lisa is zeer gewaardeerd voor haar werken. Geniet van deze mooi en bijzondere kalender. http://www.lisaaudit.com

Extra informatie

EAN

9781469413938

Leverbaar

DEZE KALENDER IS LEVERBAAR PER EIND JULI.
BESTELLEN IS RESERVEREN!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Watercolor Seasons 2021 Verticale Lang”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl
Open chat
Vragen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by