Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Warren Kimble 2025 Lang Kalender

21.50

Bijzondere naiëve kunstwerken

Artwork Warren Kimble

Maat: 34 x 61 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verpakt in Luxe Envelop.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking
  • Service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier, al meer dan 25 jaar!
 

25 op voorraad

Aantal
SKU 25991001884
Category
Share on

Beschrijving

Warren Kimble 2025 Lang Kalender

Artwork by Warren Kimble

Warren Kimble 2025 Lang Kalender. Een van de bekende en levende volkskunstenaars van America. Als kunstenaar put hij uit meer dan 50 jaar ervaring. In de klassieke volkskunst kenmerkt de dieren, het landelijke landschap en de gebouwen van Vermont, waar hij woont. De schilderijen zijn universeel zeer aantrekkelijk. Ze roepen een eenvoudiger en minder ingewikkeld tijdperk op.

Een van zijn meest populaire afbeeldingen zijn schuren, huizen, dieren en zijn liefde voor landschappen. Zoals die van Vermont en op het platteland van Amerika. Hij schildert vaak op zorgvuldig geselecteerd canvas. Zijn warme en unieke kleurenpalet draagt ​​bij aan het algehele gevoel van sereniteit in zijn schilderijen.

Onder zijn meest populaire afbeeldingen zijn schuren, huizen, dieren en Americana. Het laat zijn liefde voor landschappen in Vermont en het landelijke Amerika weerspiegelen. Warren schildert vaak op zorgvuldig geselecteerd hout voor zijn canvas, met 18e-eeuwse tafelbladen of kastdeuren die door hun gebruik door vorige generaties textuureigenschappen hebben. Zijn warme en unieke kleurenpalet draagt bij aan het algehele gevoel van sereniteit in zijn schilderijen, die zowel in de Verenigde Staten als internationaal zeer gewild zijn.

Als reactie op zijn kunst werkten meer dan 50 licentiepartners vanaf 1995 samen met Warren om een reeks kwaliteitsproducten te creëren in verschillende categorieën, waaronder artistieke prints, kalenders, meubels, huisaccenten, behangpapier, serviesgoed en uitgeverijen.

Er komen jaarlijks diverse art gerelateerde items op de markt zoals er zijn de artistieke prints, kalenders, meubels, deco, behang, en servies. samen met zijn vrouw Lorraine blijven ze een sterke kracht in gemeenschapsontwikkeling, en werken samen met andere kunstenaars en gemeenschapsleiders. Ondanks formeel met pensioen te zijn gegaan in 2006, blijven ze actief. Voor meer info kijk dan eens op zijn website http://warrenkimble.com

Extra informatie

EAN

9781469433769

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Warren Kimble 2025 Lang Kalender”
Back to top