Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Terry Redlin 2022 Lang Kalender

18.95

Het bijzondere natuur leven 

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)
  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar een origineel werk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in het grote houten kalenderlijst.
  • Goede service en snelle levering.
  • Uw lang leverancier al meer dan 22 jaar!

 

Uitverkocht

SKU22991001995
Category
Share on

Beschrijving

Terry Redlin 2022 Lang Kalender

Artwork by Terry Redlin

Terry Redlin 2022 Lang Kalender. Mooie en prachtige dieren in hun landelijk en natuurlijk omgeving geschilderd. Op 42-jarige leeftijd stelde hij zichzelf de vraag,  of hij zich fulltime wilde wijden aan het schilderen van dieren in het wild.

Tussen 1981 en 1997 brachten Terry’s kunstwerken 28 miljoen Dollar op voor het goede doel Duck Unlimited – een absoluut record in de kunstverkoop voor projecten voor het behoud van het wildleven. Een van Terry’s meest ambitieuze projecten was, zijn eerbetoon aan Amerika’s natuurlijke luchten.

Terry was erg tevreden toen hij wist dat zijn werk anderen zou blijven inspireren en zijn twee meest gekoesterde doelen zou steunen. Behoud en herstel van het landelijke Amerika. In het Redlin Art Center in Watertown, South Dakota hangen heel veel kunstwerken van hem. Na een leven vol artistieke prestaties kondigde Terry aan dat hij stopte met schilderen en signeren.

Bekend geworden als een van America’s grootste natuur kunstenaars ooit. Hij volbracht wat hij wilde doen, verhalen vertellen, jeugdervaringen herinneren en nostalgische momenten vastleggen, door middel van schilderen. 1937 – 2016 https://redlinart.com/about-terry/timeline

Extra informatie

EAN

9781469419664

Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl
Open chat
Vragen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by