Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Terry Redlin 2021 Lang Kalender

18.75

Bijzondere natuur schilderingen.

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)
  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst
  • Al meer dan 21 jaar uw Lang Leverancier!

7 op voorraad

Aantal
SKU21991001995
LevertijdDEZE KALENDER IS LEVERBAAR PER EIND JULI. BESTELLEN IS RESERVEREN!
Category
Share on

Beschrijving

Terry Redlin 2021 Lang Kalender

Artwork by Terry Redlin

Terry Redlin 2021 Lang Kalender. Hij beschouwde zichzelf als een doorsnee persoon. Hij schilderde wat hij leuk vond, dat is landelijk Amerika. Toen hij voor het eerst kunst afdrukken begon te verkopen, was hij een van de vele kunstenaars. Vele wilde  het pad van natuur schilder betreden. Naar mate meer van zijn werk begon te verschijnen in galerieën, kregen mensen aandacht voor zijn unieke stijl. Zijn iconische schilderijen worden door bewonderaars als een eigen genre beschouwd. Al vele jaren komen zijn kalenders uit bij Lang zo ook deze 2021 uitvoering.

Hij begon voor het eerst met het verkopen van kunstafdrukken, hij was een van de vele kunstenaars die de populaire kunstscène van wilde dieren wilden betreden. Naarmate meer van zijn werk verscheen bij fondsenwervers en in galerijen, begonnen mensen de unieke stijl van Terry op te merken. Na drie decennia ontwikkelden de iconische schilderijen van Terry zich tot wat sommige van zijn bewonderaars een eigen genre beschouwen.

Het Amerikaanse kunst magazine genaamd America’s meest populaire kunstschilder gaf hem deze titel tussen 1991 en 1998. Ook kreeg hij plaats in de Eregalerij. Dit alles vanwege zijn gebruik van aardse kleuren, laaiende zon op komsten en zonsondergangen, en ook nostalgische thema’s. Tegenwoordig zijn meer dan 2 miljoen van zijn rustige, hartverwarmende kunstdrukwerken gekocht door verzamelaars over de hele wereld. Waardoor hij behoorde tot een van de meest favoriete kunstschilders van Amerika. Terry overleed in 2016. Meer informatie over zijn werk vind u op https://redlinart.com/

Extra informatie

EAN

9781469415109

Leverbaar

DEZE KALENDER IS LEVERBAAR PER EIND JULI.
BESTELLEN IS RESERVEREN!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Terry Redlin 2021 Lang Kalender”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl
Open chat
Vragen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by