Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Gnome Sweet Gnome 2024 Lang Kalender

21.00

Happy Kabouterland

Artwork Susan Winget

Maat: 33.5 x 61 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar een origineel werk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Goede service en snelle levering.
  • Uw lang leverancier al voor 24 jaar!

48 op voorraad

Aantal
SKU24991002026
Category
Share on

Beschrijving

Gnome Sweet Gnome 2024 Lang Kalender

Art work by Susan Winget

Gnome Sweet Gnome 2024. Een mooie nieuwe fantasie kalender! Met een schilder stijl die warmte en opgewektheid oproept, is Susan Winget een van Amerika’s meest geliefde kunstenaars. Gedurende haar hele carrière heeft Susan’s artwork een aantal producten uitgebracht, waaronder Lang kalenders, serviezen, dozen, briefpapier, kussens, matten, ornamenten en heel veel meer.

Susan Winget begon haar werk in 1987 met Lang Graphics. Lang heeft duizenden kaarten en kalenders met Susan’s werk geproduceerd en ze blijft een van hun best verkopende artiesten. Haar huidige agenda bestaat uit een dozijn verschillende thema kalenders per jaar met een mooie diversiteit aan stijlen.

Naast Lang’s kenmerkende agenda’s en kalenders werkt ze met diverse fabrikanten welke Susan’s werk uitbrengen in de vorm van succesvolle briefpapier, geschenk- en thuisproducten.

Susan’s esthetisch aantrekkelijke stijlen weerspiegelen haar passie voor het leven, het enthousiasme voor groei en haar droom om zegeningen te delen met de grotere gemeenschap door het werk van haar studio. Tegenwoordig zijn veel van Susan’s schilderijen te vinden in particuliere en zakelijke collecties over de hele wereld. Voor Lang Kalenders werkt ze al decennia lang, er zijn diverse kalenders van haar hand. Susan Winget is dat ook geliefd en top favoriet als het om Lang kalenders gaat. Geniet van deze mooie kalender, elke maand een mooie prent aan de muur. http://susanwinget.com

Extra informatie

EAN

9781469428888

Maand van levering

Verwachte start van uitlevering is Juni/Juli 2023

Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl