Stitched 2020 Lang Kalender

Aanbieding
Stitched Lang Kalender 2020

Stitched 2020 Lang Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

18.75 14.95

Availability: Uitverkocht

Handwerk op z’n best

Uitverkocht

Vergelijking
Artikelnummer: 20991001994.

Beschrijving

Stitched 2020 Lang Kalender

Artwork by Paula Joerling

Het verhaal achter onze Art producties. Mijn getalenteerde echtgenoot, Tom Haney en ik wonen en werken vanuit een behoorlijk grote zolderruimte in het centrum van Atlanta. We hebben elk onze eigen studio en collecties met goodies. Ik deel mijn studio met mijn gekke, getalenteerde hulpje, Chad Barrett.

Vanwege onze locatie en vriendelijke karakter hebben we vrijwel dagelijks een draaideur van huisgasten. Ze zijn altijd nieuwsgierig naar onze collecties van kunst en willen zien waar ieder van ons aan werkt. Normaal wordt er meer tijd in de studio doorgebracht dan in het huis zelf. De meeste vragen die ik krijg zijn is bijvoorbeeld, hoe ben je erachter gekomen dat je art leuk vond en waar komt je inspiratie vandaan? Toen ik jong was keek ik vaak in de natuur en mijn omgeving waaruit ik mijn inspiratie haal. Vier het leven van alle dag. Ik hoop dat ik zo mijn steentje kan bijdragen. http://paulajoerling.com

error: Copyright Langkalenders.nl