Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Songbirds 2025 Lang Kalender

21.50

Hoor ze is fluiten deze mooie vogels.

Artwork Susan Bourdet

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier al meer dan 25 jaar!

46 op voorraad

Aantal
SKU 25991001880
Category
Share on

Beschrijving

Songbirds 2025 Lang Kalender

Artwork by Susan Bourdet

Songbirds 2025 Lang Kalender. Opgegroeid in een familie die van het buitenleven hield, heb ik altijd wilde plekken gezocht. Het gevoel dat de natuur centraal staat in mijn manier van leven. Geen enkel onderdeel van mijn kunst leek ooit compleet voor mij, zonder een element dat kon vliegen of van de pagina kon wegschieten. Ik ben gespecialiseerd in aquarel omdat ik geniet van contrasterende, zacht gerande, heldere achtergrondgebieden. Met subtiel gedetailleerde vogels en dieren.

Gedurende vele jaren, tijdens mijn studie’s en daarna, worstelde ik om haar twee grote liefdes te combineren, kunst en biologie. Toen mijn twee kinderen klein waren, begon ik illustraties te maken voor de dierentuin van Portland. Mijn schilderijen werden ontdekt in een galerie genaamd Wild Wings, die mijn limited editions al twintig jaar publiceert. Mijn werk wordt ook internationaal gepresenteerd in kalender titels die jaarlijks door Lang worden gepubliceerd. De originele schilderijen zijn te vinden in collecties over de hele wereld, en zijn te zien geweest in shows en tentoonstellingen in het hele land.

Mijn schilderijen proberen niet te dupliceren wat ik in de natuur zie, maar eerder om een ​​fragment van de echtheid en schoonheid te vangen die we zo gemakkelijk kunnen verwaarlozen. Deze Songbirds is dan ook een mooie mix van prachtige zangvogels in de natuur.  Geniet van deze mooie Lang kalender voor 2025. Elke maand een mooie nieuwe prent. http://susanbourdet.com

 

Extra informatie

EAN

9781469433714

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Songbirds 2025 Lang Kalender”
Back to top