Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Soft Escapes 2024 Lang Kalender

21.00

Prachtige Pastel Landschappen

Artwork Valerie McKeehan

Maat: 33.5 x 61 cm (B x L uitgeklapt)

  • Art Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Uw Lang leverancier, al meer dan 24 jaar!

Uitverkocht

SKU24991002029
Category
Share on

Beschrijving

Soft Escapes 2024 Lang Kalender

Artwork Valerie McKeehan

Soft Escapes 2024 Lang Kalender. Zolang ik me kan herinneren, heb ik alleen maar kunst willen maken. Deze creatieve reis bracht me ertoe het magische medium zachte pastel te ontdekken tijdens de wereldwijde pandemie. Welke ik vorm heb gegeven in deze kalender.

Het leven kan chaotisch zijn. Ik begrijp het. Vertragen en verdwalen in de schoonheid van de natuur helpt. Door middel van impressionistische, droomachtige landschappen hoop ik anderen aan te moedigen een gevoel van vrede en kalmte te vinden, afgestemd op je eigen waarheid.

Ik heb een zwak voor alles wat met lavendel te maken heeft, plattelandswegen, vintage porselein, David Austin-rozen, en mijn handen vuil maken in de tuin, net zo goed als in zacht pastelstof. In de afgelopen tien jaar heb ik mijn professionele kunst carrière opgebouwd als oprichter en kunstenaar achter het internationale merk Lily & Val.

Ik heb het voorrecht gehad om in de pers te verschijnen, waaronder Better Homes & Gardens, Martha Stewart Living, Good Housekeeping, Food Network en Good Morning America, met zakelijke klanten zoals TLC, Starbucks, Macy’s, Antropologie en Flow Magazine.

Als ik niet in mijn studio ben, leef ik een creatief leven met mijn twee dochters en echtgenoot in Pittsburgh, Pennsylvania. Voor meer van haar werk bezoek de website: https://valeriemckeehan.com/

Extra informatie

EAN

9781469429281

Maand van levering

Verwachte start van uitlevering is Juni/Juli 2023

Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl