Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Simple Country 2025 Lang Kalender

21.50

Prachtige Country Lifestyle

Artwork Michael Humphries

BESTELLEN LANG KALENDER IS NU AL MOGELIJK!

UITLEVERING KALENDERS START IN JUNI 2024

Maat: 33.5 x 61 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.

  • Ruime vakken om in te schrijven.

  • Naar Origineel Kunstwerk.

  • Verstuurd in 1e klas stevige  verpakking.

  • Goede service & snelle levering.

  • Uw Lang Leverancier al meer dan 25 jaar!

 

25 op voorraad

Aantal
SKU25991002036
Category
Share on

Beschrijving

Simple Country 2025 Lang Kalender

Artwork by Michael Humphries

Simple Country 2025 Lang Kalender. In het hart van een weelderig bos, waar de zonnestralen door het bladerdak dansen en de vogels hun lied laten horen, leefde Michael Humphries, een begenadigd schilder wiens talent net zo diep geworteld was als de majestueuze bomen om hem heen.

Michael was altijd gefascineerd geweest door de natuurlijke schoonheid om hem heen. Als kind bracht hij uren door met het verkennen van de bossen, geïnspireerd door de kleuren, texturen en bewegingen die hij tegenkwam. Het was alsof de natuur rechtstreeks tot zijn ziel sprak, en hij voelde de drang om haar pracht vast te leggen op doek. En nu ook weergegeven in zijn eerste bijdrage voor Lang Kalenders als schilder.

Op een heldere ochtend, terwijl de dauw nog glinsterde op de bladeren, begon Michael te schilderen aan de oever van een kabbelende beek. Hij doopte zijn penseel in levendige tinten groen en blauw, en al snel begon het doek tot leven te komen. Hij schilderde de dansende boomtoppen, de reflecties in het kalme water, en de speelse dans van de vlinders rondom. Elk penseelstreek was doordrenkt met passie en liefde voor de natuur.

Naarmate de tijd verstreek, begon Michael’s reputatie als natuurschilder te groeien. Mensen van verre streken kwamen om zijn kunstwerken te bewonderen, die de kracht en de magie van de natuur tot leven brachten op een manier die hen diep raakte.

Maar voor Michael ging het nooit alleen om de erkenning. Hij schilderde niet voor roem of fortuin, maar omdat hij geloofde dat kunst een manier was om de ziel te voeden en de schoonheid van de wereld te vieren. Zijn werk werd een bron van inspiratie voor velen, en zijn schilderijen hingen in galerijen en huizen over de hele wereld, altijd herinnerend aan de kostbaarheid en de pracht van de natuur. Geniet van deze mooie en nieuwe toevoeging aan het Lang Kalender assortiment van 2025.

 

Extra informatie

EAN

9781469435893

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Simple Country 2025 Lang Kalender”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl