Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Seaside 2024 Lang Kalender

21.00

Wie verlangt er niet naar strand, zee en lucht.

Artwork Daniel Pollera

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst.
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier, al meer dan 24 jaar!

4 op voorraad

Aantal
SKU24991001877
Category
Share on

Beschrijving

Seaside 2024 Lang Kalender

Artwork by Daniel Pollera

Seaside 2024 Lang Kalender. Daniel Pollera werd in 1953 geboren in de kustplaats Freeport, New York. Zijn belangstelling voor kunst begon al op zeer jonge leeftijd. Na een periode van succesvol schilderen nam hij bijna 15 jaar rust. Zijn liefde voor de zee raakte hij echter nooit kwijt. Hij verkreeg in 1977 een kapiteinslicentie van de kustwacht van de Verenigde Staten en nam passagiers mee naar de open oceaan. Door deze ervaring en visuele kennis werd hij aangetrokken om het schilderen weer op te pakken.

Hoewel Daniel voornamelijk autodidact is, werkte hij aan muurschilderingen. Maar ook portretten maakt hij veelvuldig. Daniel Pollera betovert zijn bewonderaars door het inspireren van emoties en gevoelens, en  door middel van licht en compositie in zijn werk. Ik streef naar een gevoel van vrede en rust, dat de kijker naar het schilderij zal lokken. Zodat men kan voelen wat mijn bedoelingen zijn met een kunstwerk.

Sommige van zijn schilderijen zijn gekocht door internationale verzamelaars in Londen, Zuid-Afrika en Australië.  Long Island, en New York, zijn de plaatsen waar hij zijn inspiratie opdoet. Ik ben altijd opzoek naar een bijzondere setting, gevuld met licht om het bewustzijn van het beeld te vergroten. Licht in zijn schilderijen is waar hij bekend om staat. Mensen dromen weg in de mooie zee en strand schilderingen. Meer info over deze bijzondere man is te vinden op zijn website http://danielpollera.com

Extra informatie

EAN

9781469429168

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Seaside 2024 Lang Kalender”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl