Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Roosters 2021 Wells St. by Lang

12.50

Diverse Hanen in een landelijke omgeving.

Maat: 30 x 60 cm (B x L uitgeklapt)
  • Linnen structuur papier.
  • Vakjes om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past NIET in de houten kalenderlijst!
  • Let op, kalender is een kleinere maat dan de grote!
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier, al meer dan 21 jaar!

Uitverkocht

SKU21997001691
LevertijdDEZE KALENDER IS LEVERBAAR PER EIND JULI. BESTELLEN IS RESERVEREN!
Category
Share on

Beschrijving

Roosters 2021 Wells St. by Lang

Artwork by Susan Winget

Roosters 2021. Kalender past helemaal in de lijn wat betreft susan Winget haar werk. Susan Winget schildert al voor vele jaren diverse kalenders voor Lang. Waaronder ook de grotere Heart & Home, Proud Rooster, Nature’s Grace, Bountiful Blessings en nog een aantal.  Deze is ook wat kleiner dan de grote wall kalenders. Past dan ook niet in het grote houten frame. U kunt wel de metalen hanger gebruiken.

Met een schilder stijl die warmte en opgewektheid oproept, is Susan Winget een van Amerika’s meest geliefde kunstenaars. Gedurende haar hele carrière heeft Susan’s artwork een aantal producten uitgebracht, waaronder Lang kalenders, serviezen, dozen, briefpapier, kussens, matten, ornamenten en heel veel meer.

Susan Winget begon haar werk in 1987 met Lang Graphics. Lang heeft duizenden kaarten en kalenders met Susan’s werk geproduceerd en ze blijft een van hun best verkopende artiesten. Haar huidige agenda bestaat uit een dozijn verschillende thema kalenders per jaar met een mooie diversiteit aan stijlen.

Naast Lang’s kenmerkende agenda’s en kalenders werkt ze met diverse fabrikanten welke Susan’s werk uitbrengen in de vorm van succesvolle briefpapier, geschenk- en thuisproducten.

Susan’s esthetisch aantrekkelijke stijlen weerspiegelen haar passie voor het leven, het enthousiasme voor groei en haar droom om zegeningen te delen met de grotere gemeenschap door het werk van haar studio. Tegenwoordig zijn veel van Susan’s schilderijen te vinden in particuliere en zakelijke collecties over de hele wereld. Voor Lang Kalenders werkt ze al decennia lang, er zijn diverse kalenders van haar hand. Susan Winget is dat ook geliefd en top favoriet als het om Lang kalenders gaat. Geniet van deze mooie kalender, elke maand een mooie nieuwe prent aan de muur. Maat van de kalender is 30 x 60 cm. (Let op deze kalender is kleiner dan de Wall Kalenders van 18.75)

Extra informatie

EAN

9781469413242

Levering

DEZE KALENDER IS LEVERBAAR PER EIND JULI.
BESTELLEN IS RESERVEREN!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Roosters 2021 Wells St. by Lang”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl
Open chat
Vragen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by