Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Road Home 2023 Lang Kalender

19.95

Prachtige Canadese landschappen, huizen en meer.

Artwork Bill Saunders

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst.
  • Goede service & snelle levering.
  • Al meer dan 23 jaar uw Lang Leverancier.

Uitverkocht

SKU23991001938
Category
Share on

Beschrijving

Road Home 2023 Lang Kalender

Artwork by Bill Saunders

Road Home 2023. Bill Saunders werd geboren in Montreal, en verwierf al op jonge leeftijd een liefde voor Quebec. Hij begon te schetsen toen hij vier jaar oud was, en schilderde toen hij twaalf was. Zijn passie groeide in zijn tienerjaren. Meer dan vijftig jaar later is die passie er nog steeds. Bill schildert bijna elke dag. Op zoek naar dramatische luchten, de glinstering van zonlicht op het water, de eindeloze dans van schaduwen en zonlicht. Elk schilderij is een nieuwe uitdaging!

Keer op keer heeft hij de tijdloze sereniteit van een oude boerderij veroverd op een eenzame landweg, een afgelegen meer te midden van glooiende heuvels of een suiker hut verborgen in een bos van esdoorns. Dit zijn scènes die hij koestert en die hij probeert te bewaren via zijn schilderijen. Terwijl de wereld naar voren snelt, hoopt Bill Saunders dat deze scènes nooit zullen verdwijnen. Italië, waar zijn grootvader werd geboren, is een bron van inspiratie geworden, evenals een uitdaging om de charme van de oude wereld en ingewikkelde architectonische details vast te leggen.

Schilderend met acrylverf neemt hij een realistische benadering van al zijn schilderijen en probeert hij de belangrijkste details op te nemen. Bill’s schilderijen werden voor het eerst getoond in een galerie in Montreal in 1968. Naarmate de vraag naar zijn werken bleef groeien, stopte hij met zijn veilige positie bij BP Canada op 15 juni 1977 en schildert sindsdien full-time. Zijn werken zijn te vinden in heel Canada en de Verenigde Staten. Ook al vele jaren de vaste schilder voor de Kalender Road Home. https://www.billsaundersfineart.com

Extra informatie

EAN

9781469424088

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Road Home 2023 Lang Kalender”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl