Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Puppy 2025 Lang Kalender

21.50

Zo vertederend deze nieuwe puppies.

Artwork Jim Lamb

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst.
  • Uw Lang leverancier al meer dan 25 jaar!

45 op voorraad

Aantal
SKU 25991001937
Category
Share on

Beschrijving

Puppy 2025 lang Kalender

Artwork by Jim Lamb

Puppy 2025 Lang Kalender. Ik hou van het landschap en de manier waarop de verschillende kwaliteiten van het licht met elkaar spelen. Mijn vader maakte me als eerste bewust van het observeren van de natuur op deze manier. Hij was een kunstenaar die van het buitenleven hield, en vaak commentaar gaf op de schoonheid die hij zag in Gods grote schepping. Naarmate ik ouder werd, ontwikkelde ik mijn eigen liefde voor het landschap en de passie om het te schilderen.

Ik schilder in een realistische stijl. Ik werd in mijn vroege jaren beïnvloed door de prachtige landschapsschilderijen die ik zag in het Art museum in Seattle. Vanwege de interesse van mijn vader in de kunst, en de creatieve interesses van mijn moeder bezocht ons vaak het museum. Op de lagere school wist ik al dat ik ooit  landschappen en dieren zou schilderen.

Buiten schilderen is voor mij stimulerend. Ik geniet van de eenzaamheid, de bezienswaardigheden en de geluiden van het buitenleven. Ik word gedreven door de uitdaging om rechtstreeks op doek de essentie te vangen van wat mij inspireert. Mijn favoriete medium is olieverf op fijn linnen canvas. Ik ben dol op de textuur van het canvasoppervlak en de flexibiliteit van oliën. Zo ook mijn nieuwe Lang kalender 2025 welke ik met veel passie en liefde heb geschilderd. https://www.jimlambstudio.com

Extra informatie

EAN

9781469433639

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Puppy 2025 Lang Kalender”
Back to top