Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Nature’s Grace 2023 Lang Kalender

19.95

De mooie schoonheid van de natuur.

Artwork Susan Winget

Maat:33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar orgineel kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst.
  • Goede service & snelle levering!
  • Uw Lang leverancier al meer dan 23 jaar!

Uitverkocht

SKU23991001932
Category
Share on

Beschrijving

Nature’s Grace 2023 Lang Kalender

Artwork by Susan Winget

Nature’s Grace 2023. Met een schilder stijl welke warmte en opgewektheid oproept, is Susan Winget een van Amerika’s meest geliefde kunstenaars. Gedurende haar hele carrière heeft Susan’s artwork een aantal producten uitgebracht, waaronder Lang kalenders, serviezen, dozen, briefpapier, kussens, matten, ornamenten en heel veel meer.

Susan Winget begon haar werk in 1987 met Lang Graphics. Lang heeft duizenden kaarten en kalenders met Susan’s werk geproduceerd. Als kunstenares blijft ze een van hun best verkopende artiesten. Haar huidige agenda bestaat uit een dozijn verschillende thema kalenders per jaar met een mooie diversiteit aan stijlen.

Naast Lang’s kenmerkende agenda’s en kalenders werkt ze met diverse fabrikanten welke Susan’s werk uitbrengen in de vorm van succesvolle briefpapier, geschenk- en thuisproducten.

Susan’s esthetisch aantrekkelijke stijlen weerspiegelen haar passie voor het leven, het enthousiasme voor groei en haar droom om zegeningen te delen met de grotere gemeenschap door het werk van haar studio. Tegenwoordig zijn veel van Susan’s schilderijen te vinden in particuliere en zakelijke collecties over de hele wereld. Voor Lang Kalenders werkt ze al decennia lang, er zijn diverse kalenders van haar hand. Susan Winget is dat ook geliefd en top favoriet als het om Lang kalenders gaat. Geniet van deze mooie kalender. http://susanwinget.com

Extra informatie

EAN

9781469424019

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nature’s Grace 2023 Lang Kalender”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl