Nature’s Grace Verjaardag Kalender

Nature's Grace 2019 Jaarkalender by Lang

Nature’s Grace Verjaardag Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

9.95

Availability: 7 op voorraad

Onbeperkte verjaardag kalender

7 op voorraad

Vergelijking

Beschrijving

Nature’s Grace Verjaardag Kalender

Art Work by Susan Winget

Toen ik afstudeerde van UNC Chapel Hill en trouwde met mijn man, Al, hoopte ik om mijn eigen kunststudio te kunnen beginnen en voldoende “boter vis en eieren” te verdienen om mijn gezin te helpen terwijl ik thuis was met mijn kinderen. Terugkijkend, ben verbaasd om te zien hoe ver we zijn gekomen!

Ik begon mijn bedrijf in 1982 in mijn huis met het schilderen van kleine aquarellen die we voor $ 8,50 op de Atlanta Gift Mart verkochten. In het eerste jaar hebben we 9000 schilderijen uit onze garage verzonden. In 1987 gingen we samenwerken met Lang Graphics om onze eerste kalender, Heart & Home, te ontwikkelen waarin mijn liefde voor familie en boerderij in elk van de 12 maand schilderijen werd vastgelegd. Toen ons bedrijf groeide, besefte ik dat we meer ruimte nodig hadden om te werken, dus hebben we een studio gebouwd in de wei achter ons huis. De studio werd niet alleen een plek om mijn bedrijf te koesteren, maar het was bijna als een tweede thuis. Mijn kinderen vonden het leuk om elke dag uren met me door te brengen. In 1992 begon ik met onze agent te werken die een hele nieuwe visie naar onze studio bracht. We zijn begonnen met het ontwerpen van verschillende huisdecorproducten. Nu raakt onze kunst alles, van serviezen en meubels tot schrijfwaren en kinderboeken! In de afgelopen paar jaar is ons bedrijf blijven groeien en zijn we in 2002 verhuisd naar een nog grotere studio! Een van de grootste voordelen van werken in deze branche is de relatie die we in de loop van de jaren hebben ontwikkeld; met elkaar, onze licentiehouders en de geweldige ondersteuning van degenen die onze producten waarderen. Elke ochtend komt mijn personeel bijeen om ons werkschema in te stellen en tellen wij onze zegeningen elke dag opnieuw. Wij hebben reden om dankbaar te zijn en hopen dat u ook geniet van een van mijn Lang Kalenders die ik als origineel geschilderd heb.Veel plezier met uw verjaardag kalender! 12 x 28 cm.

error: Copyright Langkalenders.nl