Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Multiple Blessings 2022 Lang Kalender

18.95

Zegeningen die zich vermenigvuldigen.

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)
  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar een origineel werk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in het grote houten kalenderlijst.
  • Goede service en snelle levering.
  • Uw lang leverancier al meer dan 22 jaar!

7 op voorraad

Aantal
SKU22991002007
Category
Share on

Beschrijving

Multiple Blessings 2022 Lang Kalender

Artwork by Caroline Simas

Multiple Blessings 2022. Ik ontwerp al sinds ik een kleurpotlood kon vasthouden. Ik was gezegend dat ik een deel van het artistieke talent van mijn grootvader erfde. Hij was mijn eerste inspiratie als kunstenaar, maar velen speelden inspirerende rollen door mijn reis te beïnvloeden en aan te moedigen. Mijn moeder, met haar liefde voor bloemen en tuinieren, mijn tante die ook behoorlijk artistiek is, en anderen onderweg. Ik wist al heel jong dat ik wilde opgroeien en drie dingen wilde zijn: een moeder, een leraar en een kunstenaar.

Ik voel me zo gelukkig dat ik alle drie ben geweest. Ik studeerde basisonderwijs en volgde in die eerste jaren zoveel mogelijk kunstlessen. Ik hield me bezig met alles wat ik te pakken kon krijgen waaronder, aquarellen, olie, acryl, houtskool, klei, sieraden maken, en tekenlessen. Ik herinner me zelfs dat ik door de stofresten van mijn moeder zocht om slimme outfits voor mijn poppen te maken.

Ik was zes jaar leraar in de eerste klas, en gaf in de zomers kinderen kunst les vanuit huis. Met plezier heb ik al deze dingen mogen doen in mijn leven. Ben dan ook een gezegend persoon dat ik dit alles mag mee maken. Ik wil graag van positieve invloed zijn voor de wereld waarin ik leef. Put daar zelf ook weer kracht en inspiratie uit.

Caroline is naast echtgenote ook moeder van vier kinderen. Met haar eigen merk werkt ze samen met fabrikanten die haar werk op verschillende producten voor de cadeau en interieurindustrie zetten. Ze is een zeer actieve vrouw. Caroline heeft verstand van zaken. In plaats van te zoeken naar een galerie wand, heeft ze een manier gevonden, waarop haar ontwerpen wereldwijd onder licentie op producten kunnen worden weergegeven. Wensen u dan ook veel plezier met deze zegenrijk kalender 2022. http://multipleblessings.com

 

 

Extra informatie

EAN

9781469419503

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Multiple Blessings 2022 Lang Kalender”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl
Open chat
Vragen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by