Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Meadowland 2021 Lang Kalender

18.75

Mooie landerijen en haar bewoners.

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)
  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst.
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier al meer dan 21 jaar!

Uitverkocht

SKU21991001931
LevertijdDEZE KALENDER IS LEVERBAAR PER EIND JULI. BESTELLEN IS RESERVEREN!
Category
Share on

Beschrijving

Meadowland 2021 Lang Kalender

Artwork By Sam Timm

Meadowland 2021. De rijke kleuren, het gebruik van licht en zorgvuldige detaillering in elk kunstwerk bieden kijkers veel inzicht in de wereld van Sam Timm. Als toegewijde dominee, vader, echtgenoot en buitenmens, bieden zijn levenservaringen hem een schat aan inspiratie om te schilderen. Deze inspiraties in combinatie met goede herinneringen aan zijn jeugd. Het zijn de bijzondere schilderijen waar Sam beroemd mee is geworden.

De rijke kleuren, het gebruik van licht en de minutieuze detaillering in elk kunstwerk bieden kijkers veel inzicht in de wereld van Sam Timm. Als toegewijde predikant, vader, echtgenoot en buitenmens bieden zijn levenservaringen hem een schat aan inspiratie om te schilderen. Die inspiraties in combinatie met goede herinneringen aan zijn jeugd in Wisconsin verschijnen in de serene beelden waar Timm beroemd om is geworden. Timm’s reputatie voor excellentie is bekend in de wereld van natuurkunst. In iets meer dan een decennium heeft hij 12 natuurbeschermingszegels en kunstwedstrijden gewonnen, waaronder de National Wildlife Federation Conservation Stamp. Tot op heden is Timm een van de twee artiesten die alle vijf de jachtwedstrijden en visserijzegels van het Wisconsin Department of Natural Resources hebben gewonnen.

Zijn reputatie voor zijn werk is bekend in de wereld van natuurkunst. Voor Lang Schildert Timm al vele jaren de Meadowland Kalenders. Zo ook deze nieuwe voor 2021. Een prachtige weergave van de natuur in al zijn schoonheid. Geniet van deze mooie Muurkalender. Hier kunt u een deel overzicht zien van zijn werk. https://is.gd/giXHdp

Extra informatie

EAN

9781469414898

Levering

DEZE KALENDER IS LEVERBAAR PER EIND JULI.
BESTELLEN IS RESERVEREN!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Meadowland 2021 Lang Kalender”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl
Open chat
Vragen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by