Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Lush Life 2023 Lang Kalender

19.95

Wildlife

Uitverkocht

SKU23991002024
Category
Share on

Beschrijving

Lush Life 2023 Lang Kalender

Artwork Jeanetta Gonzales

Lush Life 2023. Jeanetta Gonzales is een in Los Angeles gevestigde ontwerper, illustrator en artist’s coach, die illustraties heeft gemaakt voor The New York Times, Crayola, Adobe en Facebook.

De afgelopen 20 jaar heeft Jeanetta gewerkt als grafisch ontwerper en art director voor boetiekstudio’s en grote bedrijven zoals Mattel en de Disney Store. Ze is ook een getalenteerde oppervlakteontwerper en heeft prints en ontwerpen gemaakt voor producten zoals kleding, briefpapier en woonaccessoires die in grote winkels worden verkocht.

Jeanetta omschrijft zichzelf als een vrijgevochten kunstenaar die van de natuur houdt. Voor haar is het onvolmaakte mooi. Als resultaat vindt ze inspiratie in de rondingen, kleuren en texturen die ons omringen. Terwijl Jeanetta graag naar de kleine details kijkt, is ze niet bang om gewaagde uitspraken te doen. Met haar opleiding in Fine Art en Graphic Design combineert ze traditioneel en modern om stemmingen en momenten vast te leggen.

Met een combinatie van verf, inkt en digitale illustratie creëert Jeanetta haar levendige kunst die geluk, energie, inspiratie en positiviteit oproept door haar liefde voor het tekenen van planten, vrouwen, dieren, bloemen en letterzinnen. Voor Lang schilderde zei voor 2023 de prachtige Lush Life kalender 2023.

Extra informatie

EAN

9781469427485

Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl