Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Love to Cook 2025 Lang Kalender

21.50

Heerlijk potje koken

Artwork Nicole Tamarin

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Verpakt in Luxe Envelop.
  • Linnen structuur papier.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Past in de grote houten kalenderlijst
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier al meer dan 25 jaar!

48 op voorraad

Aantal
SKU 25991001928
Category
Share on

Beschrijving

Love To Cook 2025 Lang Kalender

Artwork by Nicole Tamarin

Love to Cook 2025 Lang Kalender. Van jongs af aan heb ik altijd dingen getekend of gemaakt. Ik schijn de behoefte te hebben om dingen en ideeën op een mooie manier te verpakken. Wenskaarten waren mijn eerste kennismaking met de wereld van kunst en design.

Hoe leuk is het dan dat ik mag werken aan een grote hobby van mij koken. Elk jaar een mooie Lang kalender uitbrengen geeft mij vreugde in het maken ervan. Elke maand een mooie inspirerende plaat aan de muur. Geniet ervan!

Ik het geluk gehad dat meer dan 600 van mijn kaartontwerpen op de markt zijn gebracht. Waterverf is al meer dan 20 jaar mijn belangrijkste medium bij uitstek. Mijn doel is om traditionele aquarel voor fabrikanten net zo gemakkelijk te maken om mee te werken, als kunst die digitaal is gemaakt. Ik vind het leuk om deel uit te maken van het productontwikkelingsproces. https://www.nicoletamarin.com/

 

 

Extra informatie

EAN

9781469433530

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Love to Cook 2025 Lang Kalender”
Back to top