Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Love to Cook 2023 Lang Kalender

19.95

Voor de echte keuken prinsessen en prinsen.

Artwork LoryLynn Simms

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

       *   Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verpakt in Luxe Envelop.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier al meer dan 23 jaar!

Uitverkocht

SKU23991001928
Category
Share on

Beschrijving

Love To Cook 2023 Lang Kalender

Artwork by LoriLynn Simms

Love to Cook 2023 Lang Kalender. Ik ben een licentiërend kunstenaar en geef mijn kunst licenties aan fabrikanten om op hun producten te plaatsen en te verkopen aan winkels in het hele land. Ik werk al twee decennia als kunstenaar. Mijn kunst is geplaatst op muurafdrukken, textiel, serviesgoed, feestartikelen, papieren handdoeken en meer.

Gezien haar unieke hand en speelse ontwerpgevoeligheid, heeft LoriLynn meer dan 10 jaar succes gehad met licenties. Haar gelicentieerde kunst is te vinden op serviezen, briefpapier, vrij verkrijgbare stoffen en woonaccessoires. Haar speelse stijl en uitbundige persoonlijkheid zijn een kenmerkend element in haar kunst.

LoriLynn  heeft een levendige, grillige en toch verfijnde stijl. Met warme paletten en bekende huis- en tuingerichte thema’s beschrijft haar stijl als “lyrisch” … haar liefde voor muziek, eten en familie is haar drijvende creatieve kracht.

Op school was haar hoofdvak computer grafisch ontwerp en beeldende kunst, heeft op verschillende ontwerpplatforms gewerkt. Ze begon haar creatieve carrière als menuontwerper en signschilder. Maar haar liefde voor de kledingindustrie was geworteld als kind en haar liefdesaffaire met textielontwerp leidde haar op een pad naar kunstlicenties.

LoriLynn heeft alles genoemd, van de grote stad tot de kale woestijn en het bosrijke platteland als ‘thuis’. Ze is een trotse vrouw van een gepensioneerde marinier en moeder van drie meisjes. Tegenwoordig kun je LoriLynn vinden die op haar boerderij op het platteland van Oost-Texas woont en vanuit haar studio in Dallas werkt.

Prachtige nieuwe kalender Love to Cook 2023. Voor de keuken prinsessen of prinsen onder ons, is dit een geweldige voor in de keuken. Lori schildert al diverse jaren voor Lang. Kijk eens voor meer info op https://www.facebook.com/LoriLynnSimmsDesignShack/

 

 

Extra informatie

EAN

9781469423975

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Love to Cook 2023 Lang Kalender”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl