Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Love of Dogs 2023 Lang Kalender

19.95

Elk jaar opnieuw weer een verrassende collectie.

Artwork John Weiss & Bonnie Marris

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst.
  • Uw Lang leverancier al meer dan 23 jaar!
 

Uitverkocht

SKU23991001927
Category
Share on

Beschrijving

Love Of Dogs 2023 Lang Kalender

Artwork by John Weiss & Bonnie Marris

Love of Dogs 2023. John Weiss zette zijn studie voort, en zijn toewijding heeft zijn vruchten afgeworpen. Tegenwoordig hebben zijn honden schilderijen een fervent en loyale navolging van kunstverzamelaars en hondenliefhebbers over de hele wereld. Voor deze Lang Kalender werkte hij samen met Bonnie Marris. Zei bestudeert en schildert al sinds haar jeugd wolven, vossen, honden en paarden. Ze herinnert zich haar familiehuis als een toevluchtsoord voor iedereen in nood, mens of dier.

Kunstenaar John Weiss is geboren en getogen in Akron, Ohio, de zoon van een tekenaar aan wie hij zijn gedisciplineerde benadering van kunst dankt. Als kind had Weiss altijd de mogelijkheid om te tekenen. Hij ontwikkelde zijn aangeboren vaardigheid door middel van kunstlessen op de middelbare school. Tijdens een reis naar Maine kwam hij een tentoonstelling met werk van Andrew Wyeth tegen, een ervaring die zijn eigen verlangen om kunstenaar te worden nog meer stimuleerde.

Hij studeerde kunst aan de Kent State University, maar verliet na twee jaar het landschapsbedrijf. Hand in hand met ervaring gaat doorzettingsvermogen. Zijn toewijding wierp zijn vruchten af ​​en in 1977 begon Weiss fulltime te schilderen, voornamelijk in olieverf. Weiss, tegenwoordig inwoner van Ohio, gebruikt zijn kunst om goede doelen in het gebied te ondersteunen en toont zijn werk in een aantal galerieën in het hele land.

John Weiss ‘schilderijen van honden en paarden hebben een enthousiaste en loyale aanhang. Door mond-tot-mondreclame worden mijn werken over de hele wereld verkocht, zegt hij. Er was zelfs een portret van een hond dat door Lady Barlow aan koningin Elizabeth werd gepresenteerd.

Wij hadden ooit twee wolven en een drie maanden oude coyote bij ons, herinnert ze zich met een glimlach. Altijd, als Marris niet in de buurt van dieren was, schilderde ze bijvoorbeeld honden. Haar liefde hiervoor leidde haar ertoe om zich te verdiepen in de zoölogie en dierlijk gedrag te volgen. Zo heeft Bonnie studie’s gemaakt van wolven, grote katten, beren en vossen.  https://is.gd/7pLNsphttps://www.blmarrisstudio.com

Extra informatie

EAN

9781469423968

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Love of Dogs 2023 Lang Kalender”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl