Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Linda Nelson Stocks 2021 Lang Spiraal Agenda

19.50

Prachtige Art Folk Schilderingen.

Artwork Linda Nelson

Uitverkocht

SKU21991011090
Category
Share on

Beschrijving

Linda Nelson Stocks 2021 Lang Spiraal Agenda

Artwork by Linda Nelson

Linda Nelson Stocks 2021 Lang Spiraal Agenda. Geïnspireerd door haar jeugd groeide Linda Nelson op met belangstelling voor de schoonheid en charme van vervlogen tijden. Tijdens het schilderen in oliën en het mengen van kleuren, schilderde ze met een vrije hand. Dit deed ze om zo om tot een mooie expressie te komen.

Linda hield vooral van het portretteren van kinderen en honden, en ook haar haar eigen honden werden vastgelegd op doek. Mary Rose en Lily, zijn dan ook graag geziene figuren in haar schilderijen. Linda Nelson Stocks talenten kwamen in 1982 binnen bij Bob Lang, oprichter van LANG Graphics.

Ze kreeg een opdracht tot het maken van de Linda Nelson Styocks kalender. Linda had niet kunnen dromen dat anno 2021 haar kalender nog steeds binnen de collectie van Lang zit. Zei behoorde dan ook tot de oude garde binnen Lang. In 2011 overleed Linda Nelson.

Binnen haar eigen werk deed ze waar ze het meest van hield, door scènes van Americana te schilderen, die de geest en de belofte van het land vangen. Van rustieke boerderijen tot pittoreske idyllische dorpjes, ze beeldde families af, die samen werkten, of aanwezig waren op het het dorpsplein. Maar ook prachtige winter taferelen.

Linda’s prachtige portretten van het stads en plattelandsleven boeien liefhebbers, van volkskunst. Niet alleen in de Verenigde Staten, maar ook in de rest van de wereld. Zei liet na haar overlijden alles na aan de Connecticut Community Foundation als een middel om een ​​fonds voor goede doelen op te richten.

Linda geloofde in hun missie om creatieve partnerschappen aan te moedigen om een ​​waardig leven op te bouwen en een tijdloze impact te maken in haar aangenomen thuisstaat. Tegenwoordig biedt het Linda L. Nelson Fund voortdurende ondersteuning om te helpen en te voorzien in de aan gezondheid gerelateerde behoeften, en het aanpakken van nieuwe gezondheidsproblemen in de regio van Connecticut die ze haar thuis noemde. Deze Spiraal Agenda is 16 x 23 cm. Meer info is te vinden op http://courtneydavis.com/artist-bio/linda-nelson-stocks/

Extra informatie

EAN

739744203322

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Linda Nelson Stocks 2021 Lang Spiraal Agenda”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl
Open chat
Vragen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by