Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Hummingbirds 2025 Lang Kalender

21.50

Het blijven mooie piep kleine vogeltjes.

Artwork Susan Bourdet

Maat: 33.5 x 60cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.

  • Ruime vakken om in te schrijven.

  • Naar Origineel Kunstwerk.

  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.

  • Past in de grote houten kalenderlijst

  • Goede service & snelle levering.

  • Uw Lang leverancier al meer dan 25 jaar!

 

48 op voorraad

Aantal
SKU 25991001918
Category
Share on

Beschrijving

Hummingbirds 2025 Lang Kalender

Artwork by Susan Bourdet

Hummingbirds 2025 Lang Kalender. Opgegroeid in een familie die van het buitenleven hield, heb ik altijd wilde plekken gezocht. Het gevoel dat de natuur centraal staat in mijn manier van leven. Geen enkel onderdeel van mijn kunst leek ooit compleet voor mij, zonder een element dat kon vliegen of van de pagina kon wegschieten. Ik ben gespecialiseerd in aquarel omdat ik geniet van contrasterende, zacht gerande, heldere achtergrondgebieden. Met subtiel gedetailleerde vogels en dieren.

De lichtgevende aquarellen van Susan Bourdet combineren realistisch en gedetailleerde vogels en dieren met zachte. Aquarel is bij uitstek geschikt voor natuurschilderijen omdat het goed werkt voor detail, maar het is het spontane, vloeiende aspect van aquarel dat Susan het meest expressief vindt. Veel van haar werk is gemaakt met het doorweekte natte aquarelpapier, waardoor de pigmenten zonder randen kunnen mengen en vloeien. Terwijl de realistische delen van het schilderij het onderwerp nauwkeurig beschrijven, draait het bij de vrij vloeiende achtergronden allemaal om kleur en intensiteit die eerder achtergrondvormen impliceren dan beschrijven. De verbeelding van de kijker wordt vervolgens betrokken bij het onderscheiden van de afbeelding.

Gedurende vele jaren, tijdens haar studie en daarna, worstelde Susan om haar twee grote liefdes te combineren – kunst en biologie. Toen haar twee kinderen klein waren, begon ze inktillustraties te maken voor de nieuwsbrief van de dierentuin van Portland en leerde toen aquarel en volledige achtergronden op te nemen.

Mijn schilderijen proberen niet te dupliceren wat ik in de natuur zie, maar eerder om een ​​fragment van de echtheid en schoonheid te vangen die we zo gemakkelijk kunnen verwaarlozen. Deze Hummingbirds is dan ook een mooie mix van deze prachtige kleine wereldberoemde kolibri vogeltjes in de natuur.  Geniet van deze mooie Lang kalender voor 2025. Elke maand een mooie nieuwe maand met prent. http://susanbourdet.com

Extra informatie

EAN

9781469433462

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hummingbirds 2025 Lang Kalender”
Back to top