Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Horses in the Mist 2025 Lang Kalender

21.50

Prachtig geschilderde paarden.

Artwork by Chris Cummings

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.

  • Ruime vakken om in te schrijven.

  • Naar Origineel Kunstwerk.

  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.

  • Past in de grote houten kalenderlijst

  • Goede service & snelle levering.

  • Uw Lang leverancier al meer dan 25 jaar!

 

23 op voorraad

Aantal
SKU 25991001917
Category
Share on

Beschrijving

Horses In the mist 2025 Lang Kalender

Artwork by Chris Cummings

Horses in the Mist 2025 Lang Kalender. Een internationaal gerenommeerde kunstenares die net zo op haar paard zit als in haar atelier. Met deskundig gebruik van verlichting, kleur en details brengt ze de adembenemende wereld van paarden tot leven op canvas. Of haar paarden nu over het open veld rennen of genieten van een vredig moment van rust, kijkers zullen geboeid zijn. De kracht die in haar creaties wordt overgebracht is bijzonder.

Cummings is een internationaal bekende schilderes die net zo comfortabel is op haar paard als in haar atelier. Met vakkundig gebruik van verlichting, kleur en detail brengt ze de adembenemende wereld van paarden tot leven op canvas.

Wild Wings Galleries publiceert haar olieverfschilderijen als prints in beperkte oplage. Haar werk word ook verkocht via galerijen en geeft haar werk aan andere bedrijven in licentie.

In de toekomst zijn we van plan om veel van de items met haar werk te dragen en links naar andere bronnen te bieden waar haar kunstwerken te vinden zijn. Momenteel bieden we prints, originelen en een verscheidenheid aan kaarten en geschenken. Voor de Lang Compagnie werkt Chris al vele jaren met haar Horses in the Mist kalender. Ook de nieuwe 2025 versie voor het komende jaar is wederom een mooi exemplaar geworden. https://www.artbychriscummings.com/

Extra informatie

EAN

9781469433455

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Horses in the Mist 2025 Lang Kalender”
Back to top