Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Heart & Home 2023 Verticale Lang Kalender

17.50

Het ademt de sfeer van liefde en gezelligheid thuis

Artwork Susan Winget

 

 

Uitverkocht

SKU23991079118
Category
Share on

Beschrijving

Heart & Home 2023 Verticale Lang Kalender

Artwork by Susan Winget

Heart & Home 2023 Verticale Lang Kalender. Er gaat niets in de ochtend als een heerlijke, stomende, verfrissende kop koffie en genieten van je huis en haard. Dan is deze kalender voor jou. Kunstenares Susan Winget geeft de sfeer van het echte thuis gevoel weer.  Deze maand kalenders zijn perfect geschikt voor personen met kleinere ruimten, en handig  in gebruik.

Met een schilder stijl die warmte en opgewektheid oproept, is Susan Winget een van Amerika’s meest geliefde kunstenaars. Gedurende haar hele carrière heeft Susan’s artwork een aantal producten uitgebracht, waaronder Lang kalenders, serviezen, dozen, briefpapier, kussens, matten, ornamenten en heel veel meer.

Zei begon haar werk in 1987 met Lang Graphics. Lang heeft duizenden kaarten en kalenders met Susan’s werk geproduceerd en ze blijft een van hun best verkopende artiesten. Haar huidige agenda bestaat uit een dozijn verschillende thema kalenders per jaar met een mooie diversiteit aan stijlen.

Naast Lang’s kenmerkende agenda’s en kalenders werkt ze met diverse fabrikanten welke Susan’s werk uitbrengen in de vorm van succesvolle briefpapier, geschenk- en thuisproducten.

Susan’s esthetisch aantrekkelijke stijlen weerspiegelen haar passie voor het leven, het enthousiasme voor groei en haar droom om zegeningen te delen met de grotere gemeenschap door het werk van haar studio. Tegenwoordig zijn veel van Susan’s schilderijen te vinden in particuliere en zakelijke collecties over de hele wereld. Voor Lang Kalenders werkt ze al decennia lang, er zijn diverse kalenders van haar hand. Geniet van deze mooie kalender, elke maand een mooie prent aan de muur.

Kenmerken zoals een spiraalbinding met een  haak, een elegant gedrukte hoes maken deze kalender een welkome aanvulling voor uw huis of kantoor. Deze kalender is gemaakt van een mooie kwaliteit linnen reliëfpapier.  LANG verticale muur kalenders komen in een elegante cadeau-hoes. De maat van deze kalender is 18.75 x 38.75 cm. http://susanwinget.com

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Heart & Home 2023 Verticale Lang Kalender”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl