Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Heart & Home 2022 Lang Mini Kalender

11.50

Sfeervolle schilderingen

3 op voorraad

Aantal
SKU22991079242
Category
Share on

Beschrijving

Heart & Home 2022 Lang Mini Kalender

Artwork by Susan Winget

Heart & Home 2022 Lang Mini Kalender. Met een schilderstijl die die warmte en opgewektheid oproept, is Susan Winget een van de meest geliefde Kunstenaars. Gedurende haar hele succesvolle leven, heeft zei onder haar Artwork diverse producten uitgebracht. Zoals Lang kalenders, dozen, serviezen, briefpapier, kussens, matten, ornamenten en heel veel meer artikelen.

Met een kenmerkende stijl die bekend staat om zijn warmte en toegankelijkheid, straalt de kunst van Susan Winget haar passie voor het leven uit. Omringd door paarden, koeien en dieren in het wild op haar 80 hectare grote boerderij in North Carolina, biedt het huis van Susan constante inspiratie voor haar talrijke collecties.

Hoewel Susan enorm populair is in de VS, is haar succes wereldwijd bewezen. Haar hand is opmerkelijk veelzijdig, met een esthetisch aangename en toegankelijke stijl.

Susan begon haar illustraties in 1987 in licentie te geven bij Lang Graphics. Lang heeft met Susan’s werk duizenden kaarten en kalenders geproduceerd en ze blijft een van hun bestverkopende artiesten. Haar huidige kalenderbedrijf omvat een tiental verschillende thema-kalenders per jaar die haar uitgebreide repertoire aan stijlen vertonen.

Susan Winget begon haar Artwork in 1987 met Lang Graphics. Lang Heft vele duizenden kaarten en kalenders met haar werk geproduceerd. Ze staat dan ook al jaren stipt op 1 als het gaat om haar werk. Haar huidige werk bestaat uit een dozijn verschillende thema kalenders, met een mooie diversiteit. Susan’s esthetische aantrekkelijke stijlen weerspiegelen haar passie voor het leven. Haar producten vinden dan ook gretig aftrek onder haar klanten. Kalender is uitgeklapt 17.5 x 35 cm. Br. x H. http://susanwinget.com

Extra informatie

EAN

9781469420028

Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl
Open chat
Vragen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by