Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Happy Life Verjaardag Kalender

9.95

Bijzonder Leuke Eigentijdse Paintings.

Artwork Lori Siebert

2 op voorraad

Aantal
SKU1370003
Category
Share on

Beschrijving

Happy Life Verjaardag Lang Kalender

Artwork By Lori Siebert

Happy Life Verjaardag Lang Kalender. Hoe ben je een kunstenaar geworden? Ik was verlegen toen ik jong was, en werd aangetrokken om iets creatiefs te gaan doen. Ik ben begonnen met het maken van tekeningen en begon met schilderen toen ik nog een jong meisje was. Ik volgde prive lessen toen ik 7 jaar was. Ik leerde hoe olieverf te gebruiken. Later volgde ik de middelbare school en behaalde mijn diploma Grafisch ontwerpen van de Universiteit van Cincinnati. Dit was voor mij een uitstekende basis voor mijn verdere cariërre. Ik begon mijn eigen ontwerpbureau in 1987. ..net 3 jaar nadat ik was afgestudeerd.

Was er iemand die je heeft beïnvloed om een ​​artiest te worden?
Ik won toen ik een meisje was van 7 jaar een lintje voor een schilderij die ik gemaakt had en deze was tentoongesteld op een plaatselijke kunstbeurs. Mijn moeder zag dat ik leuk vond wat ik deed, zei heeft mij gestimuleerd om mijn talen verder te gaan ontwikkelen. Kunst kreeg voor mij iets natuurlijks.

Wat inspireerde jou?
Ik ga graag naar antieke rommelmarkten en vind prachtige voorwerpen en of oude boeken. Ik hou ook van Pinterest … hier kom ik nog wel eens wanneer ik niet kan slapen. Ik word geïnspireerd door mijn kunstenaarsvrienden zoals Paul Klee, Matisse, Modigliani en Picasso. Ik word geïnspireerd door stoffen uit de hele wereld … Ik heb een passie voor mooie patronen en fijne stoffen. De nieuwe media inspireerde mij ook, ik hou ervan om nieuwe dingen te leren en rond te spelen tussen al het moois. De tijdloze verjaardag kalender is 12 x 28 cm.

Extra informatie

Afmetingen739744191780 cm
EAN

739744191780

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Happy Life Verjaardag Kalender”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl
Open chat
Vragen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by