Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Terry-Redlin-Meerjarige-Verjaardag-Kalender-1370005F.jpg
Terry Redlin Verjaardag Kalender Oorspronkelijke prijs was: €10.50.Huidige prijs is: €7.50.

Happy Life Lang Verjaardag Kalender

7.50

Elke maand een leuke prent

Uitverkocht

SKU 1370003
Category
Share on

Beschrijving

Happy Life Lang Verjaardag Kalender

Artwork Lori Siebert

Happy Life Lang Verjaardag Kalender. Als mensen mij vragen om mijn artistieke stijl te definiëren, zeg ik hen dat ik graag een beetje een kameleon ben. Experimenteren met verschillende stijlen voedt mijn nieuwsgierigheid. Het is een heel eigenzinnig ontwerp gevoel dat ik heb, en ik speel graag met kleuren. Ik begon privé-kunstlessen op de jonge leeftijd van zeven jaar, en bleef kunst studeren gedurende de middelbare school.

Ik werk met diverse  top fabrikanten welke diverse producten van mij op de markt brengen. Nu deel nu mijn tijd tussen mijn thuis studio waar ik mij bezig houdt met beeldhouwen, tekenen en schilderen. In mijn studio ontmoet ik mijn klanten, en ontwikkel ik concepten met mijn getalenteerde medewerkers. Vervolgens werk ik een schilderij af naar de wensen van de klant. Mijn werk is ook te vinden op diverse huis, tuin, deco en keuken artikelen.

Wat is het fijn dat ik elke dag mijn mogelijkheden te koesteren om creatief te zijn. Voor Lang maar ik sinds enige jaren de Happy life Kalender, zo ook deze nieuwe voor 2023. Elke maand een mooie nieuwe prent. Een LANG-kalender maand begint met een stukje geweldige kunst van een van de vele beroemde kunstenaars. Lang kalenders genieten een wereldwijde erkenning sinds het ontstaan in 1982.

Alle afbeeldingen zijn een representatie van originele kunst gemaakt door de meest getalenteerde kunstenaars van vandaag. Ook onderscheid het zich in uitvoering en kwaliteit. De LANG-kalenders zijn ook herkenbaar aan het hoogwaardige, linnen-embossed papier dat een klassiek, luxueus en kwalitatief gevoel geeft. https://www.etsy.com/shop/lorisiebertstudio?

Extra informatie

EAN

9781469407838

Back to top