Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Happy Life 2025 Lang Kalender

21.50

Het mooie van het leven voor elke dag.

Artwork Lorie Siebert

Maat: 33.5 x 61 cm (B x L uitgeklapt)

  • Art Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Uw Lang leverancier, al meer dan 25 jaar!

23 op voorraad

Aantal
SKU 25991001982
Category
Share on

Beschrijving

Happy Life 2025 Lang Kalender 

Artwork by Lori Siebert 

Happy life 2025 Lang Kalender. Als mensen mij vragen om mijn artistieke stijl te definiëren, zeg ik hen dat ik graag een beetje een kameleon ben. Experimenteren met verschillende stijlen voedt mijn nieuwsgierigheid. Het is een heel eigenzinnig ontwerp gevoel dat ik heb, en ik speel graag met kleuren. Ik begon privé-kunstlessen op de jonge leeftijd van zeven jaar, en bleef kunst studeren gedurende de middelbare school.

Ik werk met diverse  top fabrikanten welke diverse producten van mij op de markt brengen. Nu deel nu mijn tijd tussen mijn thuis studio waar ik mij bezig houdt met beeldhouwen, tekenen en schilderen. In mijn studio ontmoet ik mijn klanten, en ontwikkel ik concepten met mijn getalenteerde medewerkers. Vervolgens werk ik een schilderij af naar de wensen van de klant. Mijn werk is ook te vinden op diverse huis, tuin, deco en keuken artikelen.

Wat is het fijn dat ik elke dag mijn mogelijkheden te koesteren om creatief te zijn. Voor Lang maar ik sinds enige jaren de Happy life Kalender, zo ook deze nieuwe voor 2022. Elke maand een mooie nieuwe prent. Een LANG-kalender maand begint met een stukje geweldige kunst van een van de vele beroemde kunstenaars. Lang kalenders genieten een wereldwijde erkenning sinds het ontstaan in 1982.

Alle afbeeldingen zijn een representatie van originele kunst gemaakt door de meest getalenteerde kunstenaars van vandaag. Ook onderscheid het zich in uitvoering en kwaliteit. De LANG-kalenders zijn ook herkenbaar aan het hoogwaardige, linnen-embossed papier dat een klassiek, luxueus en kwalitatief gevoel geeft. https://www.etsy.com/shop/lorisiebertstudio?

 

 

 

Extra informatie

EAN

978146943317

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Happy Life 2025 Lang Kalender”
Back to top