Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Garden Botanicals 2022 Lang Kalender

18.95

Prachtige Botanische Wereld

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)
  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar een origineel werk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in het grote houten kalenderlijst.
  • Goede service en snelle levering.
  • Uw lang leverancier al meer dan 22 jaar!

 

Uitverkocht

SKU22991002014
Category
Share on

Beschrijving

Garden Botanicals 2022 Lang Kalender

Artwork by:

Garden Botanicals 2022 Lang Kalender. De Kunstenares Barbara Anderson is geboren in Wisconsin. In haar herinneringen zitten veel van haar kinderzomers, welke ze doorbracht al spelend in de prachtige bloementuin van haar grootouders. De passie voor het buitenleven, tuinieren, bloem motieven en dieren in het wild, ontwikkelde zich al op jonge leeftijd. Knap en bijzonder hoe ze de betoverende schoonheid van de natuur vast legt.

Na haar studie en hoofdvak in commerciële kunst, begon Barbara te illustreren voor een sportkledingbedrijf in Seattle, Washington. Daar waar veel van haar levendige ontwerpen te zien waren in sportkleding voor mannen en vrouwen en voor surf-, skate- en natuurkleding.

Een kenmerk van haar uitgebreide composities zijn ingewikkelde details met rijke kleuren en prachtige, verleidelijke achtergronden in combinatie met vlinders en bloemmotieven. Het geeft haar vreugde dat zoveel van haar ontwerpen zijn beïnvloed door de bloementuinen, waar ze veel van haar dierbaarste jeugdherinneringen aan herinnert. Al enige jaren zijn er ook de Lang Kalender die door haar geschildert zijn. Geniet van deze mooie en Botanische kalender voor 2022. U kunt werk van haar zien op: https://licensingliaison.com/artists/barbara-anderson/

Extra informatie

EAN

978146941932

Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl
Open chat
Vragen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by