Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Garden Birds 2021 Wells St. by Lang

14.50

Prachtige vogels in hun vrije natuur.

Maat: 30 x 60 cm (B x L uitgeklapt)
  • Linnen structuur papier.
  • Vakjes om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past NIET in de houten kalenderlijst!
  • Let op, kalender is een kleinere maat dan de grote!
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier, al meer dan 21 jaar!

Uitverkocht

SKU21997001681
LevertijdDEZE KALENDER IS LEVERBAAR PER EIND JULI. BESTELLEN IS RESERVEREN!
Category
Share on

Beschrijving

Garden Birds 2021 Wells St. by Lang

Artwork by Susan Bourdet

Garden Birds 2021 Wells St. by Lang. Opgegroeid in een familie die van het buitenleven hield, heb ik altijd wilde plekken gezocht. Het gevoel dat de natuur centraal staat in mijn manier van leven. Geen enkel onderdeel van mijn kunst leek ooit compleet voor mij, zonder een element dat kon vliegen of van de pagina kon wegschieten. Ik ben gespecialiseerd in aquarel omdat ik geniet van contrasterende, zacht gerande, heldere achtergrondgebieden. Met subtiel gedetailleerde vogels en dieren. Let op deze kalender past niet in het grote houten frame en is kleiner dan de grotere wall kalender van 18.75.

Opgegroeid in een gezin dat van het buitenleven hield, heb ik altijd wilde plekken gezocht. Ik voelde dat de natuur centraal stond en staat in mijn manier van leven. Ik hou van de zachte randen, lichtgevende achtergrondgebieden met subtiel gedetailleerde vogels en dieren. Mijn schilderijen proberen niet te dupliceren wat ik in de natuur zie, maar om een fragment van de wildheid en schoonheid vast te leggen die we zo gemakkelijk zouden kunnen vernietigen.

Ik gebruik een speciale combinatie van wassen en harsen om het schilderij te beschermen, waardoor het gebruik van glas tijdens het inlijsten wordt geëlimineerd. Een aquarel schilderij afgewerkt met het was / hars medium blijft net zo rijk als de dag dat het werd geverfd. Het is onzichtbaar en het schilderij is 100% beschermd. Geen bezwaren meer om mee om te gaan.

Mijn schilderijen proberen niet te dupliceren wat ik in de natuur zie, maar eerder om een ​​fragment van de echtheid en schoonheid te vangen die we zo gemakkelijk kunnen verwaarlozen. Deze Garden Birds is dan ook een mooie mix van prachtige zangvogels in de natuur.  Geniet van deze mooie Wells St Lang kalender voor 2021. Elke maand een mooie nieuwe prent. http://susanbourdet.com

 

 

Extra informatie

EAN

9781469413211

Levering

DEZE KALENDER IS LEVERBAAR PER EIND JULI.
BESTELLEN IS RESERVEREN!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Garden Birds 2021 Wells St. by Lang”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl
Open chat
Vragen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by