Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Four Seasons 2025 Lang Kalender

21.50

De vier seizoen prachtig weer gegeven.

Lee Stroncek

Maat: 33.5 x 61 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier al meer dan 25 jaar!

33 op voorraad

Aantal
SKU 25991001911
Category
Share on

Beschrijving

Four Seasons 2025 Lang Kalender

Artwork by Lee Stroncek

Four Seasons 2025. Lee Stroncek, geboren in Minnesota. Zijn levenslange obsessie met natuurlijke historie en de ervaring in de buitenlucht heeft hem ertoe geleid om buiten-gerelateerde onderwerpen het vaakst, maar niet uitsluitend, te portretteren.
Als fulltime kunstenaar sinds 1980 zijn de werken van Stroncek ondergebracht in particuliere collecties in de Verenigde Staten.

Vooral  levenslange obsessie met natuurlijke geschiedenis en de buitenervaring heeft hem er vaak toe gebracht natuur en dieren te portretteren. Zijn werk staat bekend om het subtiele en gevoelige gebruik van licht, kleur en sfeer. Zijn werk is verschenen in tal van publicaties, waaronder: Field & Stream, Southwest Art en Gray’s Sporting Journal, en bevindt zich in de permanente collectie van het National Museum of Wildlife Art, evenals die van het bedrijf L.L. Bean. Hij was een regionale winnaar in de Arts for the Parks-wedstrijd van 1987, heeft deelgenomen aan verschillende Birds in Art-tentoonstellingen en won de Best in Show op de 1995 C.M. Russell Auction. Hij woont in Livingston, Montana.

De kunst van Lee Stroncek staat bekend om zijn subtiele en gevoelige gebruik van licht, kleur en sfeer. Hij zegt: Een goed schilderij kan uit elk onderwerp komen, uit het heden of verleden. Het kan een bekende, misschien zelfs alledaagse scène zijn die je dagelijks tegenkomt of een eenmalige ervaring die de artiest zo beweegt dat hij of zij gedwongen is om de indruk vast te leggen. Lee is vooral bekend van zijn fantastische natuur schilderijen en de het landleven en haar bewoners. Deze Lang Kalender is een mooie weergave daarvan. Meer info is ook te vinden op http://wildwingsdealers.com

Extra informatie

EAN

9781469433363

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Four Seasons 2025 Lang Kalender”
Back to top