Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Four Seasons 2022 Lang Mini Kalender

11.50

Prachtige natuur schilderingen

3 op voorraad

Aantal
SKU22991079240
Category
Share on

Beschrijving

Four Seasons 2022 Lang Mini Kalender

Artwork by Lee Stroncek

Four Seasons 2022 Lang Mini Kalender. Lee Stroncek, geboren in Minnesota. Zijn levenslange obsessie met natuurlijke historie en de ervaring in de buitenlucht heeft hem ertoe geleid om buiten-gerelateerde onderwerpen het vaakst, maar niet uitsluitend, te portretteren.
Als fulltime kunstenaar sinds 1980 zijn de werken van Stroncek ondergebracht in particuliere collecties in de Verenigde Staten.

Vooral  levenslange obsessie met natuurlijke geschiedenis en de buitenervaring heeft hem er vaak toe gebracht natuur en dieren te portretteren. Zijn werk staat bekend om het subtiele en gevoelige gebruik van licht, kleur en sfeer. Zijn werk is verschenen in tal van publicaties, waaronder: Field & Stream, Southwest Art en Gray’s Sporting Journal, en bevindt zich in de permanente collectie van het National Museum of Wildlife Art, evenals die van het bedrijf L.L. Bean. Hij was een regionale winnaar in de Arts for the Parks-wedstrijd van 1987, heeft deelgenomen aan verschillende Birds in Art-tentoonstellingen en won de Best in Show op de 1995 C.M. Russell Auction. Hij woont in Livingston, Montana. Geopend is de kalender 17.5 x 35 cm.

De kunst van Lee Stroncek staat bekend om zijn subtiele en gevoelige gebruik van licht, kleur en sfeer. Hij zegt: Een goed schilderij kan uit elk onderwerp komen, uit het heden of verleden. Het kan een bekende, misschien zelfs alledaagse scène zijn die je dagelijks tegenkomt of een eenmalige ervaring die de artiest zo beweegt dat hij of zij gedwongen is om de indruk vast te leggen. Lee is vooral bekend van zijn fantastische natuur schilderijen en de het landleven en haar bewoners. Deze Lang Mini Kalender is een mooie weergave daarvan. Meer info is ook te vinden op http://wildwingsdealers.com 

Extra informatie

EAN

9781469420011

Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl
Open chat
Vragen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by