Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Fields of Home 2025 Lang Kalender

21.50

Fields of Home 

Artwork by Susan Winget

BESTELLEN LANG KALENDER IS NU AL MOGELIJK!

UITLEVERING KALENDERS START IN JUNI 2024

Maat: 33.5 x 61 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar een origineel werk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Goede service en snelle levering.
  • Uw lang leverancier al voor 25 jaar!

50 op voorraad

Aantal
SKU25991002032
Category
Share on

Beschrijving

Fields of Home 2025 Lang Kalender

Artwork Susan Winget

Fields of Home 2025 Lang Kalender. Susan Winget vooral bekend van haar prachtige schilderkunsten welke weergegeven zijn in een scala aan producten. Voor Lang produceert zei jaarlijks diverse kalenders, en kaarten, waaronder; Proud Rooster, Heart & Home en Bountiful Blessings en veel meer. Ook voor dit nieuwe jaar zijn er weer een mooie serie nieuwe kalenders zoals deze Fields of Home.

Ik begon mijn bedrijf in 1982 met het schilderen van kleine aquarellen voor 8,50 dollar in de Atlanta Gift Mart. We hebben dat eerste jaar 9000 schilderijen vanuit onze garage verzonden. In 1987 werkten we samen met Lang Graphics om onze eerste kalender, Heart & Home, te ontwikkelen en mijn liefde voor familie en boerderij vast te leggen in elk van de 12 schilderijen. Naarmate ons bedrijf groeide, besefte ik dat we meer ruimte nodig hadden om te werken, dus bouwden we een studio in de wei achter ons huis. De studio werd niet alleen een plek om mijn bedrijf te koesteren, maar het was bijna een tweede thuis. Mijn kinderen brachten elke dag uren met mij door.

In de loop der jaren is mijn bedrijf blijven groeien en veranderen. We zijn onlangs verhuisd naar een nieuwe studio in Lake Wylie, South Carolina! Een van de grootste geneugten van werken in deze branche zijn de relaties die we in de loop der jaren hebben opgebouwd; met elkaar, onze licentienemers en de geweldige mensen die onze producten waarderen. Elke ochtend komen mijn medewerkers samen om ons werkschema vast te stellen en onze zegeningen te tellen! Geniet van deze mooie nieuwe gevoelens van thuis kalender 2024. http://susanwinget.com

 

Extra informatie

EAN

9781469433349

Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl