Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Field Guide 2025 Lang Kalender

21.50

Prachtig werk van Susan Winget

Artwork by Susan Winget

BESTELLEN LANG KALENDER IS NU AL MOGELIJK!

UITLEVERING KALENDERS START IN JUNI 2024

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst.
  • Een passend Cadeau voor elk feest!
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier al meer dan 25 jaar!
 

50 op voorraad

Aantal
SKU25991001981
Category
Share on

Beschrijving

Field Guide 2025 Lang Kalender

Artwork by Susan Winget

Field Guide 2025 Lang Kalender. Met een schilderstijl die die warmte en opgewektheid, is Susan Lordi een van Amerika’s meest geliefde Kunstenaars. Gedurende haar hele succesvolle leven heeft zei onder haar Artwork diverse producten uitgebracht. Zoals  Lang Kalenders, dozen, serviezen, briefpapier, kussens, matten, ornamenten en heel veel meer artikelen.

Met een kenmerkende stijl die bekend staat om zijn warmte en toegankelijkheid, straalt de kunst van Susan Winget haar passie voor het leven uit. Omringd door paarden, koeien en dieren in het wild op haar 80 hectare grote boerderij in North Carolina, biedt het huis van Susan constante inspiratie voor haar talrijke collecties.

Hoewel Susan enorm populair is in de VS, is haar succes wereldwijd bewezen. Haar hand is opmerkelijk veelzijdig, met een esthetisch aangename en toegankelijke stijl.

Susan begon haar illustraties in 1987 in licentie te geven bij Lang Graphics. Lang heeft met Susan’s werk duizenden kaarten en kalenders geproduceerd en ze blijft een van hun bestverkopende artiesten. Haar huidige kalenderbedrijf omvat een tiental verschillende thema-kalenders per jaar die haar uitgebreide repertoire aan stijlen vertonen.

Susan Winget begon haar Artwork in 1987 met Lang Graphics. Lang Heft vele duizenden kaarten en kalenders met haar werk geproduceerd. Ze staat dan ook al jaren stipt op 1 als het gaat om haar werk. Haar huidige werk bestaat uit een dozijn verschillende thema kalenders, met een mooie diversiteit. Susan’s esthetische aantrekkelijke stijlen weerspiegelen haar passie voor het leven. Haar producten vinden dan ook gretig aftrek onder haar klanten. http://susanwinget.com

Extra informatie

EAN

9781469433332

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Field Guide 2025 Lang Kalender”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl