Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Favorite Things 2025 Lang Kalender

21.50

Prachtige alledaagse favorieten

Artwork Wendy Bentley

Maat: 33.5 x 61 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier al meer dan 25 jaar!

25 op voorraad

Aantal
SKU 25991001857
Category
Share on

Beschrijving

Favorite Things 2025 Lang Kalender

Artwork by  Wendy Bentley

Favorite Things 2025 Lang Kalender. Ik waardeer mijn familie, vooral mijn moeder, voor het aanmoedigen van mij, en ook om mijn vele artistieke interesses vanaf  jonge leeftijd om deze te ontwikkelen. Tegenwoordig heb ik mijn handen vol aan mijn actieve en creatieve kinderen, Chet en Chloe. Het hebben van een gezin geeft mijn hart een gevoel van geluk dat vervolgens wordt weerspiegeld in mijn kunst.

Met een carrière in het ontwerpen van meer dan twintig jaar, heb ik geleerd dat het maken van verhandelbare collecties niet alleen talent is, maar ook hard werken en doorzettingsvermogen. Of ik nu schilder, teken, beeldhouw of naai, ik weet hoe belangrijk het is om jezelf te vertrouwen en in je visie te geloven. Bezoek eens haar website op http://wendybentleydesign.com/

Ik dank mijn familie, vooral mijn moeder, voor het aanmoedigen van mij om mijn vele artistieke interesses vanaf jonge leeftijd te ontwikkelen. Tegenwoordig zijn mijn handen vol met het bijhouden van mijn actieve en creatieve kinderen, Chet en Chloe. Het hebben van een gezin geeft mijn hart een gevoel van geluk, wat vervolgens tot uiting komt in mijn kunst.

Met meer dan twintig jaar een carrière in design, heb ik geleerd dat het ontwikkelen van verkoopbare collecties niet alleen talent is, maar hard werken en doorzettingsvermogen. Of ik nu schilder, teken, beeldhouw of naai, ik weet hoe belangrijk het is om op jezelf te vertrouwen en in je visie te geloven.

Extra informatie

EAN

9781469433325

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Favorite Things 2025 Lang Kalender”
Back to top