Favorite Things 2020 Lang Kalender

Favorite Things Lang Kalender 2020

Favorite Things 2020 Lang Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

18.75

Availability: Uitverkocht

Prachtige favorieten

Uitverkocht

Vergelijking
Artikelnummer: 20991001857.

Beschrijving

Favorite Things 2020 Lang Kalender

Artwork by  Wendy Bentley

Ik waardeer mijn familie, vooral mijn moeder, voor het aanmoedigen van mij, en ook om mijn vele artistieke interesses vanaf  jonge leeftijd om deze te ontwikkelen. Tegenwoordig heb ik mijn handen vol aan mijn actieve en creatieve kinderen, Chet en Chloe. Het hebben van een gezin geeft mijn hart een gevoel van geluk dat vervolgens wordt weerspiegeld in mijn kunst.

Met een carrière in het ontwerpen van meer dan twintig jaar, heb ik geleerd dat het maken van verhandelbare collecties niet alleen talent is, maar ook hard werken en doorzettingsvermogen. Of ik nu schilder, teken, beeldhouw of naai, ik weet hoe belangrijk het is om jezelf te vertrouwen en in je visie te geloven. Bezoek eens haar website op http://wendybentleydesign.com/

error: Copyright Langkalenders.nl