Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Farmhouse 2021 Lang Kalender

18.75

Het echte landelijke boeren leven.

Artwork Chad Barrett

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier al meer dan 21 jaar!
 

48 op voorraad

Aantal
SKU21991002008
Category
Share on

Beschrijving

Farmhouse 2021 Lang Kalender

Artwork by Chad Barrett

Farmhouse 2021 Lang Kalender. Uit zijn Studio drukt het werk van Chad Barrett verhalen uit, in onderwerp en beleving. Landschappen die het mysterie van een landelijk tafereel vangen, stillevens die de bewegingen dramatiseren. Portretten die spelen met elegantie en landelijke Farms in stijl uit vervlogen tijden. Zijn werk is een constante cyclus van constructie, scheppen. Het resultaat mag er zijn als de sfeer van het landelijke leven ontpopt op het canvas doek. Prachtig in stijl en eenvoud. Chad schildert met Passie voor alles wat leeft in al zijn facetten en schoonheid.

Barrett behaalde diploma’s in schilderkunst en kunstgeschiedenis aan het Savannah College of Art & Design. Tijdens zijn aanwezigheid ontdekte hij dat hij klassieke schilder technieken kon combineren met een verfijnd gebruik. Hij hield zich aan de zuidelijke decoratieve farmhouse traditie, om kunst te creëren die tegelijkertijd origineel en hem is vertrouwd. Zijn zuidelijke wortels zijn nog steeds een bron van inspiratie, samen met de vreugde van zijn familie.

Barrett behaalde diploma’s in schilderkunst en kunstgeschiedenis van het Savannah College of Art and Design. Tijdens het bijwonen ontdekte hij dat hij klassieke schilder technieken kon combineren met een verfijnd gebruik van de zuidelijke decoratieve traditie, om kunst te creëren die tegelijkertijd origineel en vertrouwd is. Voor Lang Graphics voor het eerst erbij met zijn Farmhouse beleving. Bekijk hier wat meer werk van deze unieke schilder. https://is.gd/0V6cEn

Extra informatie

EAN

9781469414683

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Farmhouse 2021 Lang Kalender”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl
Open chat
Vragen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by