Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Covered Bridge 2022 Lang Kalender

18.95

Mooie landelijke schuren en country leven.

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)
  • *Linnen structuur papier.
  • *Ruime vakken om in te schrijven.
  • *Naar Origineel Kunstwerk.
  • *Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • *Past in de grote houten kalenderlijst
  • *Goede service & snelle levering.
  • * Uw Lang leverancier al meer dan 22 jaar! 
 

2 op voorraad

Aantal
SKU22991001908
Category
Share on

Beschrijving

Covered Bridge 2022 Lang Kalender

Artwork by Clayton Weirs and Susan K. Jordan

Covered Bridge 2022. Persis Clayton Weirs wilde graag een dierenkunstenaar worden. Geboren op een eiland voor de kust van Maine. Haar hele leven woonachtig op de kust van New England. Weirs is altijd omringd door prachtige landschappen en veel dieren in het wild. Weirs staat bekend om haar buitengewone vermogen om zowel huisdieren als wilde dieren te schilderen. Haar originele werken, die te zien zijn in enkele van de meest prominente musea. Er zijn ook veel werken in prive bezit.

Persis volgde geen formele kunstopleiding, maar ontwikkelde haar vaardigheden door de dieren en wilde dieren rondom haar huis van dichtbij te observeren. Ze begon als kind met tekenen, concentreerde zich voornamelijk op paarden en breidde zich uit met de grote verscheidenheid aan dieren zoals honden, katten, wasberen, vogels, vossen en vele anderen. ‘Tekenen en schilderen was onvermijdelijk’, zegt ze. Haar vader leerde zijn kinderen ook hoe ze de kenmerken en schoonheid van de dieren en hun omgeving konden identificeren en waarderen.

Ze begon op 23-jarige leeftijd serieus met het schilderen van paarden en kreeg al snel de opdracht om portretten te schilderen van kampioen paarden en renpaarden. Ze bleef de komende 12 jaar andere dierenportretten maken. Daarnaast illustreerde ze twee boeken over Paso Fino-paarden.

Als mijn schilderijen kunnen worden doorgegeven is dat slechts een fractie van het plezier en de fascinatie die ik in de natuur vind, dan ben ik pas in mijn element. Verschillende kalenders binnen Lang zijn door haar geschilderd. Voor deze kalender werkt Clayton samen met de artiest Susan K. Jordan. Kijk voor meer werk van Clayton op https://wildwings.com/collections/persis-clayton-weirs-art 

 

Extra informatie

EAN

9781469419268

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Covered Bridge 2022 Lang Kalender”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl
Open chat
Vragen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by