Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Country Sampler 2025 Lang Kalender

21.50

Mooie bijzondere kunstwerkjes. 

Artwork by Cheryl Bartley

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier al meer dan 25 jaar!

24 op voorraad

Aantal
SKU 25991001906
Category
Share on

Beschrijving

Country Sampler 2025 Lang Kalender

Artwork by Cheryl Bartley

Country Sampler 2025 Lang Kalender. Cheryl Bartley geeft een visuele reis door het jaar heen. Het is een meesterwerk welke de schoonheid van elke maand op een betoverende manier weergeeft. Beroemd geworden om haar eigentijdse folkart-stijl. Een die warmte, vreugde en nostalgie uitstraalt.

De kleurige huisjes geven een gevoel van gezelligheid en saamhorigheid. Deze kunst kalender is meer dan een hulpmiddel om de dagen bij te houden, het is een viering van de seizoenen en de eenvoudige, mooie momenten in het leven. Elke maand brengt een nieuw kunstwerk dat de essentie van die tijd van het jaar vangt, waardoor elke dag speciaal aanvoelt. Liefhebbers van haar werk kunnen elke dag kunnen genieten van deze betoverende creaties.

De kalender bevat een verscheidenheid van adembenemende landschappen tot betoverende dieren portretten en levendige bloem motieven. Een kenmerkende stijl en levendigheid welke Cheryl Bartley haar werk zo geliefd maakt. Elk kunstwerk wordt met zorg gekozen en gepresenteerd, waardoor de kalender niet alleen functioneel is, maar ook een esthetische aanvulling vormt op elk huis of kantoor. Laat je inspireren door Cheryl Bartley’s prachtige kunst en breng wat kleur en vreugde in je dagelijkse leven. http://www.http://cherylbartleydesigns.com/

 

Extra informatie

EAN

9781469433271

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Country Sampler 2025 Lang Kalender”
Back to top