Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Country Sampler 2024 Lang Kalender

21.00

Mooie bijzondere kunstwerkjes. 

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)
  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier al meer dan 24 jaar!

46 op voorraad

Aantal
SKU24991001906
Category
Share on

Beschrijving

Country Sampler 2024 Lang Kalender

Artwork by Cheryl Bartley

Country Sampler 2024. Opgegroeid door een Frans-Canadees sprekende familie, vertrouwde ze op een verfkwast en een verfdoos om zichzelf uit te drukken aan haar Engels sprekende vrienden. Haar vroege liefde om zich uit te drukken met haar kunst resulteerde in het werken voor meer dan 47 jaar als professionele kunstenaar.

Cheryl ontketent haar verbeeldingskracht en creativiteit vanuit haar “Folk Art Spirit” studio. Haar favoriete medium is acryl op canvas of hout en aquarel op papier. De inspiratie voor haar levenslange fascinatie voor het vertellen van verhalen met verf komt tot uiting in haar volkskunst-geïnspireerde creaties. Elk schilderij zal je betoveren met zijn gedetailleerde vrolijke scènes uit eenvoudigere tijden. Haar volkskunstcollectie is te zien in haar atelier in Winsted.

Zei doceert kunst en organiseert schilder feesten voor volwassenen en kinderen in haar atelier.  Ook gebruikt zei mengsels van levendige kleuren om scènes uit haar verbeelding en actuele plaatsen te produceren die warm en uitnodigend, levendig en opwindend zijn. Country Sampler 2024 is een prachtige nieuwe Lang kalender van Cheryl Bartley uit Amerika. Vooral bekend geworden voor haar native stijl van schilderen. Zei behoort dan ook al geruime tijd tot de vaste schilders voor de jaarlijkse Lang producties. http://www.http://cherylbartleydesigns.com/

 

Extra informatie

EAN

9781469428789

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Country Sampler 2024 Lang Kalender”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl