Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Country Churches 2022 Lang Kalender

18.95

Mooie Landelijke gelegen Kerken

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)
  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar een origineel werk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in het grote houten kalenderlijst.
  • Goede service en snelle levering.
  • Uw lang leverancier al meer dan 22 jaar!

 

5 op voorraad

Aantal
SKU22991001904
Category
Share on

Beschrijving

Country Churches 2022 Lang Kalender

Artwork by:Bill Saunders

Country Churches 2022 Lang Kalender. Bill Saunders, geboren in Montreal, kreeg al op jonge leeftijd een voorliefde voor het landschap van Quebec. Hij begon te schetsen toen hij vier jaar oud was, schilderend toen hij twaalf was. Zijn passie groeide alleen tijdens zijn tienerjaren. Meer dan vijftig jaar later is die passie er nog steeds. Bill schildert bijna elke dag … hij streeft naar meer dramatische luchten, de glinstering van zonlicht op het water, de nooit eindigende dans van schaduwen en zonlicht … elk schilderij een nieuwe uitdaging, een leerervaring!

Keer op keer legde hij de tijdloze sereniteit vast van een oude boerderij aan een eenzame landweg, een afgelegen meer te midden van glooiende heuvels of een suikerhut verborgen in een bos van esdoorns. Dit zijn taferelen die hij koestert en probeert te bewaren door middel van zijn schilderijen. Terwijl de wereld vooruitsnelt, hoopt Bill Saunders dat deze scènes nooit zullen verdwijnen. Italië, waar zijn grootvader werd geboren, is onlangs een bron van inspiratie en een uitdaging geworden om de charme van de oude wereld en ingewikkelde architectonische details vast te leggen.

Hij schildert met acryl, benadert al zijn schilderijen realistisch en probeert de belangrijkste details erin te verwerken. De schilderijen van Bill werden voor het eerst tentoongesteld in een galerie in Montreal in 1968. Toen de vraag naar zijn werken bleef groeien, stopte hij op 15 juni 1977 met zijn veilige positie bij BP Canada en schildert sindsdien fulltime. Zijn werken zijn te vinden in heel Canada en de Verenigde  Staten. https://www.billsaundersfineart.com/About

Extra informatie

EAN

9781469419220

Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl
Open chat
Vragen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by