Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Color my World 2024 Lang Kalender

21.00

Mooie kleurrijke Kalender

Artwork Lisa Kaus

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)
  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier, al meer dan 24 jaar!
 

44 op voorraad

Aantal
SKU24991001854
Category
Share on

Beschrijving

Color My World 2024 Lang Kalender

Artwork by Lisa Kaus

Color my World 2024. Als een artiest voor meer dan 20 jaar ben ik steeds op zoek voor mijn werken. Ik ben altijd trouw gebleven aan wie ik ben. dat is wat mij uniek maakt, en anders dan anderen. Dit is een goed ding! Ik praat hier vaak over in mijn workshops, en illustreer dit is mijn kunst. Het vinden van de balans als commercieel artiest kan een uitdaging voor me zijn. Maar uiteindelijk moet ik mij als kunstenaar baseren op mijn integriteit en vaardigheden. Wetende dat ik op de juiste plek zit, en precies dat doe waar ik veel plezier aan beleef.

Trouw aan wie ik ben, vertrouwend op mezelf en mijn capaciteiten. Ik spreek hierover regelmatig in workshops, e-mails en illustreer dit in mijn kunst. Maar ik kan meegesleept worden in de chaos van de wereld en soms vergeten wat er echt toe doet. Het vinden van de balans als commercieel en beeldend kunstenaar kan voor mij een uitdaging zijn. Aan het einde van de dag moet ik steunen op mijn integriteit en capaciteiten als kunstenaar en weten dat ik op de juiste plaats ben. Ik wil kunst creëren die voor mij betekenis heeft, en wetende dat ik niet iedereen kan behagen, maar als het werk uit mijn hart komt, zal het naar buiten goed ontvangen worden.

De integriteit van geliefden vertrouwen en kracht hebben alles te maken met onderdanigheid en steun aan die persoon. Om de controle over iets op te geven heb ik echt geen controle over. Om te beseffen dat ze niet perfect zijn en om te weten dat er soms teleurstelling zal zijn, maar om te vertrouwen dat ik geliefd ben, is het belangrijkste. Dat is veel om op te nemen, ja?

Het werk komt uit mijn hart, welke z’n weg naar de klant vind. Ik heb dan ook mijn passie gelegd in deze nieuwe kalender, Color my World 2023. De wereld een beetje kleur geven. Het blijft elke keer weer een uitdaging om tot een mooi resultaat te komen. Ik doe er erg mijn best voor. Ik hoop dan ook dat u zult genieten van deze kalender. http://www.lisakaus.com

Extra informatie

EAN

9781469428741

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Color my World 2024 Lang Kalender”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl