Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Coffee 2025 Lang Kalender

21.50

Heerlijke en gezellige koffietafel kalender.

Artwork by LoriLynn Simms

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst
  • Uw Lang leverancier, al meer dan 25 jaar!
 

 

21 op voorraad

Aantal
SKU 25991001853
Category
Share on

Beschrijving

Coffee 2025 Lang Kalender

Artwork by LoriLynn Simms 

Coffee 2025 Lang Kalender. Als een artiest voor meer dan 25 jaar ben ik steeds opzoek voor mijn werken naar onderwerpen. Ik ben altijd trouw gebleven aan wie ik ben. Dat is wat mij uniek maakt, en anders dan alle anderen. Dat is een goed ding! Ik praat hier vaak over in workshops, en illustreer dit in mijn kunst. Het vinden van de balans als een commerciële artiest kan een uitdaging voor me zijn, maar uiteindelijk moet ik me als kunstenaar baseren op mijn integriteit en vaardigheden. Wetende dat ik op de juiste plek zit, en precies hetzelfde doe als wat ik zou moeten doen !

LoriLynn heeft alles genoemd, van de grote stad tot de kale woestijn en het bosrijke platteland als ‘thuis’. Ze is een trotse vrouw van een gepensioneerde marinier en moeder van drie meisjes. Tegenwoordig kun je LoriLynn vinden op haar boerderij op het platteland van Oost-Texas woont en vanuit haar studio in Dallas werkt.

Om eerst kunst te creëren die voor mij betekenisvol is, en wetend dat ik niet in staat ben om iedereen tevreden te stellen. Het werk komt uit mijn hart. Dat zijn weg onder de mensen vind. Ik heb opnieuw voor 2025 mijn passie en liefde gelegd in de nieuwe Coffee kalender. Het blijft jaarlijks een uitdaging om tot een mooi eind resultaat te komen. Ik doe er erg mijn best voor. Ik hoop dan ook dat u zult genieten van mijn werk als kunstenaar. https://www.facebook.com/LoriLynnSimmsDesignShack/

Extra informatie

EAN

9781469433226

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coffee 2025 Lang Kalender”
Back to top