Coffee 2020 Verticale Lang Kalender LisaLynn Simms

Aanbieding
Coffee 2020 Verticale Lang Kalender

Coffee 2020 Verticale Lang Kalender LisaLynn Simms

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

14.50 9.95

Availability: 2 op voorraad

Coffee 2020 Verticale Lang Kalender

Artwork by LisaLynn Simms

 

2 op voorraad

Vergelijking
Artikelnummer: 20991079125.

Beschrijving

Coffee 2020 Verticale Lang Kalender

Art Work By LoriLynn Simms

NIEUW: Coffee 2020 Verticale Lang Kalender. Als een artiest voor meer dan 20 jaar ben ik steeds opzoek voor mijn werken. Ik ben altijd trouw gebleven aan wie ik ben. Dat is wat mij uniek maakt, en anders dan alle anderen. Dat is een goed ding! Ik praat hier vaak over in workshops, en illustreer dit in mijn kunst. Het vinden van de balans als een commerciële artiest kan een uitdaging voor me zijn. Uiteindelijk moet ik me als kunstenaar baseren op mijn integriteit en vaardigheden. Wetende dat ik op de juiste plek zit, en precies hetzelfde doe als wat ik zou moeten doen !

Om eerst kunst te creëren die voor mij betekenisvol is, en wetend dat ik niet in staat ben om iedereen tevreden te stellen. Het werk komt uit mijn hart. Dat zijn weg onder de mensen vind. Ik heb opnieuw voor 2020 mijn passie en liefde gelegd in de nieuwe Coffee kalender. Het blijft jaarlijks een uitdaging om tot een mooi eind resultaat te komen. Ik doe er erg mijn best voor. Ik hoop dan ook dat u zult genieten van mijn werk als kunstenaar.

Deze maandelijkse (12 maanden) kalender’s zijn perfect geschikt voor personen met kleinere ruimten, en handig  in gebruik. Kenmerken zoals een spiraalbinding met een  haak, een elegant gedrukte hoes maken deze kalender een welkome aanvulling voor uw huis of kantoor. Deze kalender is gemaakt van een mooie kwaliteit linnen reliëfpapier.  LANG verticale muur kalenders komen in een elegante cadeau-hoes. De maat van deze kalender is 18.75 x 38.75 cm. https://is.gd/D62NkX

error: Copyright Langkalenders.nl