Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Coastel Shores 2025 Lang Kalender

21.50

Sea Views

Artwork Susan Winget

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier al meer dan 25 jaar!

24 op voorraad

Aantal
SKU 25991002023
Category
Share on

Beschrijving

Coastel Shores 2025 Lang Kalender

Artwork by Susan Winget

Coastal Shores 2025 Lang Kalender. Met een stijl die warmte oproept, is Susan Winget een van Amerika’s meest geliefde kunstenaars. Gedurende haar hele carrière heeft Susan’s artwork een aantal producten uitgebracht, waaronder Lang kalenders, serviezen, dozen, briefpapier, kussens, matten, ornamenten en heel veel meer. Bekijk hier ook de Seaside kalender.

Susan Winget begon haar werk in 1987 met Lang Graphics. Lang heeft duizenden kaarten en kalenders met Susan’s werk geproduceerd en ze blijft een van hun best verkopende artiesten. Haar huidige agenda bestaat uit een dozijn verschillende thema kalenders per jaar met een mooie diversiteit aan stijlen.

Susan’s esthetisch aantrekkelijke stijlen weerspiegelen haar passie voor het leven, het enthousiasme voor groei en haar droom om zegeningen te delen met de grotere gemeenschap door het werk van haar studio. Tegenwoordig zijn veel van Susan’s schilderijen te vinden in particuliere en zakelijke collecties over de hele wereld. Voor Lang Kalenders werkt ze al decennia lang, er zijn diverse kalenders van haar hand. Susan Winget is dat ook geliefd en top favoriet als het om Lang kalenders gaat. Geniet van deze mooie kalender 2025, elke maand een mooie prent aan de muur. http://susanwinget.com

Extra informatie

EAN

9781469433219

Back to top