Log in

# Type minstens 1 character om te zoeken # Druk Enter om te zoeken of ESC om te annuleren

Cats in the Country 2023 Lang Kalender

19.95

Mooie katten in een landelijke omgeving.

Artwork Susan Bourdet

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar een origineel werk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in het grote houten kalenderlijst.
  • Goede service en snelle levering.
  • Uw lang leverancier al voor 23 jaar!

 

50 op voorraad

Aantal
SKU23991001899
Category
Share on

Beschrijving

Cats In The Country 2023 Lang Kalender.

Artwork by Susan Bourdet

Cats in the Country 2023. Opgegroeid in een familie die van het buitenleven en wilde plekken hield. Ik heb het gevoel dat de natuur centraal staat in mijn manier van leven. Geen enkel onderdeel van mijn kunst leek ooit compleet voor mij, zonder een element dat kon vliegen of van de pagina kon wegschieten. Ik ben gespecialiseerd in aquarel omdat ik geniet van contrasterende, zacht gerande, heldere achtergrondgebieden. Met subtiel gedetailleerde vogels en dieren.

Sinds 1989 worden de aquarellen van Susan in beperkte oplage gepubliceerd door Wild Wings. Haar werk is te zien in verschillende jaarlijkse kalenders die door Lang worden gepubliceerd en internationaal worden verkocht. Ze is de auteur van Painting the Allure of Nature en Capturing the Magic of Light, beide uitgegeven door Northlight Books.

Susan en haar familie wonen in een huis met verschillende hectares wilde bossen, die voor veel van haar kunstwerken instellingen en onderwerpen bieden. Ze is een fervent vogelaar en tuinman, en ze combineert deze interesses met haar kunst door haar tuin te planten met favoriete bloemen. Ook heeft ze een vijver en waterval te creëren om dieren in het wild aan te trekken. Ze deelt haar unieke methoden en inzichten graag met andere kunstenaars en natuurliefhebbers in aquarelworkshops en seminars.

Mijn schilderijen proberen niet te dupliceren wat ik in de natuur zie, maar eerder om een ​​fragment van de echtheid en schoonheid te vangen die we zo gemakkelijk kunnen verwaarlozen. Deze Cats in the Country is dan ook een mooie mix van de natuur en haar dieren. In dit geval katten in hun natuurlijke manier gevangen. Geniet van deze mooie Lang kalender voor 2023. Elke maand een mooie nieuwe maand en prent. http://www.susanbourdet.com

Extra informatie

EAN

9781469423678

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cats in the Country 2023 Lang Kalender”
Back to top
error: Copyright Langkalenders.nl
Open chat
Vragen?
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Powered by